Beyler bende hacksiz c6-01 (anna) var.belle geçsem diyorum artık.sorunsuz belle güncelleme nerden ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bende hacksiz c6-01 (anna) var.belle geçsem diyorum artık.sorunsuz belle güncelleme nerden ya
Beyler bende hacksiz c6-01 (anna) var.belle geçsem diyorum artık.sorunsuz belle güncelleme nerden yapabilirim.
Bazıları güncellerken hatalar alıyormuş öle birşey olursa eğer telefon çöker :s
belle merak ettim şahsen ben bi denemek istiyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia süiti pcye indirip yükleyebilirsin

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
bunun için özel bir konu falan varmı daha hiç telefon güncellemedimde ?

onur027

onur027

Üye
Beyler bende hacksiz c6-01 (anna) var.belle geçsem diyorum artık.sorunsuz belle güncelleme nerden yapabilirim.
Bazıları güncellerken hatalar alıyormuş öle birşey olursa eğer telefon çöker :s
belle merak ettim şahsen ben bi denemek istiyorum.
orjinali herzaman iyidir arkadaşım.diğer modifiyeli cfv leri yükleme.benim telefonum flash manyağı oldu.arkadaşlar uğraşıyolar iyi ama.bişeyi yaparken bişeyini eksiltiyolar.hiçbir zevki kalmıyor telefonun.sen nokia suitten şaşma

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kolay birşey arkadaşım nokianın sitesinden nokia süıt 3.3.86 sürümünü pcye indir telefonu pcye bagla süit telefonunu tanır sonra yazılım guncelleştırmelerı kontrol edılıyor yükle deyınce devam.uyarı olarak yazilım yuklenırken telefona dokunma dil secimi pın vs isterse dikkate alma devam edecektır.unutmadan telefona güvenlik sifresı koymuşsan kaldır pin sormayı da kapali yap yuklemeden önce

uğur e

uğur e

Üye
kardeş dili filan önceden türkçe yap aksi taktirde dil ile problem çıkabilir.(güncelleme esnasında)

korban4

Üye
pc suitten yükleyebilirsin de ben belle den memnun değilim arkadalar. telefon çok ağırlaştı nedendir ki acaba. telefon c6-01

uğur e

uğur e

Üye
belle geçtikten snra bıs format attn mı tel gayet güzl çalışır. Bizzat denedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt