Beyler Bayanlar Lütfen herkes girsin çok önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Bayanlar Lütfen herkes girsin çok önemli

Arkadaşlar bu fotoğrafa bakınca içim parçalanıyor.Biz Allah ' a şükür başımızı sokacak yerimiz var. Fakat sokak hayvanların bırakın barınacak bi yeri yiyecek yemekleri yok.Biz acaba bugün ne yesem diye düşünürken onlar bi kuru ekmek bulduğunda seviniyorlar.Mağlum kış aylarıda geliyor.Havalar soğumaya başladı.Bu hayvanlar için evinizin önüne bi kap su veya süt birazda yiyecek bişey bırakmanızı arz ediyorum.Benim zaten kedilerim baya çok her gün kedilerle uğraşıyorum.Fakat yeterli sanmıyorum.Lütfen bu davranışı sevap yada iyi bir davranış diye düşünmeyin.Içinizden geldiği için yapın.Ben bunu sizlerden rica ediyorum.Umarım söylediklerimi dikkate alırsınız.Okuyan ve dikkate alan bay ve hanımlara sonsuz teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon ve somurtukk

somurtukk

somurtukk

Üye
Cok haklısın ben de kıyamıyorum onlara keske herkes bu konuda duyarlı olsa benım kedılerım var. ve bırde köpeğim onların o masum bakısları yokmu. nasıl kıyılır :(

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
Dimi valla inan ağlayasım geliyor sokakta bi hayvanı görünce.Millet yanından geçiyor hiç düşünüyorlar mı acaba bu hayvan en son ne zaman yemek yedi veya ne zaman sıcak bi yerde uyudu.Ben görünce o günüm iyi geçmiyor.Dert ediyorum kendime.Kafaya çok takıyorum.

somurtukk

somurtukk

Üye
:agla2: evet :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sokakta hayvan gördüğüm de her aklıma şu soru gelir acaba en son ne zaman yemek yedi ?

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu her gün hort edeceğim ki millet görsün aklına gelsin.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Evet :agla

tazz2

tazz2

Üye
:agla2:

maxirabit

maxirabit

Üye
4 tane kedi besliyorum 3 tanesi yavru ama onların yanında gelen başka kedi-köpek oluyor onlarada birşeyler veriyorum

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
benimde evin içinde muhabbet kuşlarım var büssürü onlara bakıyorum ayrıca çatıda yavru husky besliyorum. bide kediler köpekler falan var bizim buralarda evin etrafında çok gezer. ufak bi bahcemiz var evimizin önündede arkasındada. arkataraftaki bahcede sobada yakıcak kömür odun falan o tarz şeyler var. öndede çiçekler falan var bitanede çam ağacıyla kayısı ağacı var. neyse işte ben yaz kış ayırmaksızın yemek su falan koyuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: somurtukk
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
benimde evin içinde muhabbet kuşlarım var büssürü onlara bakıyorum ayrıca çatıda yavru husky besliyorum. bide kediler köpekler falan var bizim buralarda evin etrafında çok gezer. ufak bi bahcemiz var evimizin önündede arkasındada. arkataraftaki bahcede sobada yakıcak kömür odun falan o tarz şeyler var. öndede çiçekler falan var bitanede çam ağacıyla kayısı ağacı var. neyse işte ben yaz kış ayırmaksızın yemek su falan koyuyorum :)

Helal Olsun :alkis:
benimde birsürü balığım 1 muhabbet kuşum birde kanaryam var :)

- - - Eklendi - - -

Dimi valla inan ağlayasım geliyor sokakta bi hayvanı görünce.Millet yanından geçiyor hiç düşünüyorlar mı acaba bu hayvan en son ne zaman yemek yedi veya ne zaman sıcak bi yerde uyudu.Ben görünce o günüm iyi geçmiyor.Dert ediyorum kendime.Kafaya çok takıyorum.

Aynı durumdayım

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi

Helal olsun kardeşim.Adamsın adam:)

- - - Eklendi - - -

Helal Olsun :alkis:
benimde birsürü balığım 1 muhabbet kuşum birde kanaryam var :)

- - - Eklendi - - -

Aynı durumdayım

Çok güzel ama sokak hayvanlarını da düşünelim.

- - - Eklendi - - -

Beyler elimizden geldiğince sokak hayvanlarına kol kanat gerelim.Evde baktığımız hayvanların durumu zaten iyi fakat sokak hayvanları için aynı şeyleri söylemek güç.Herkes elinden geldiğince sokaklara yiyecek bırakın bi kapta su.Pahalı bişey olduğunu sanmıyorum.Misal kasaplarda çorbalık var etli kemik.0.75 tl kilosu 1 kilo alsak birçok hayvan nasiplenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...