Beyler,Bayanlar kendinizden 20 yaş büyük yada küçük biriyle sevgili olurmusuz?Yada evlenirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Arkadaşlar kendinizden büyük ya da 20 yaş küçük biriyle evlenirmisinz ya da sevgili olurmusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenmile

greenmile

Üye
:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hayır tabii ki...
Hiçbir ihtimalde uzun soluklu bir şey olamaz zaten.

waycell

waycell

Üye
neden olmasınki benimki 15 yaş büyüktü benden mesela.ben 21 dim o 36.. sevmek yada çekici gelmek bunun gibi şeyler işte biri oluyorsa yaşa bakmıyorsun pek...

minoo

minoo

Üye
neden olmasınki benimki 15 yaş büyüktü benden mesela.ben 21 dim o 36.. sevmek yada çekici gelmek bunun gibi şeyler işte biri oluyorsa yaşa bakmıyorsun pek...

:hmmm Bana çok uzak bir fikir :hmmm

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Kendimden büyük biriyle olmaz ya zorlasamda olmaz ama ben 39 yaşıma geldiğimde 19 yaşında biriyle olabilir :D

waycell

waycell

Üye
Kendimden büyük biriyle olmaz ya zorlasamda olmaz ama ben 39 yaşıma geldiğimde 19 yaşında biriyle olabilir :D

senin düşündüğün gibide karşı cins düşünüyor işte..ama bana göre büyük birini istemek duygusallıktan öte mantık ile alakalı daha az dır dır eden az problemli daha mantıklı vs.. özellikte bir sevgiliniz olursa diyeceğiniz tek şey var ''ne mutlu türküm diyene''

pelın_

Konu Sahibi
:hmmm çok buyuk te olmasın ya

waycell

waycell

Üye
illede büyük olsun demiyorum ama erkek ile bayan arasında fazla yaş farkı olmamalı yada zihinsel olgunluk bakımından arada pek fark olmamalı

Revengeful

Emekli Yönetici

:ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_
waycell

waycell

Üye
bu playboy patronu değilmi para aşkı değil iş aşkı bu

Revengeful

Emekli Yönetici
Playboy'un patronu Hugh Hefner ve Crystal Harris :ehe Ama ayrıldılar :D

waycell

waycell

Üye
ben tanıdım 20 yıl önce daha gençti adam o zamanlardan tanıyorum

greenmile

greenmile

Üye
French kiss :ehe

serinaga

serinaga

Üye
ZITLIKLAR Dünyası, görüyoruz sağda solda ama konu evlilik ise çok fark olmamalı bence ...

pelın_

Konu Sahibi
ay ben uzaydamı yaıyorum acaba bunları hiç görmemişim:)

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:kop::ehe:ehe

----------Eklendi @ 00:42:12 ---------- Yazıldı @ 00:40:46 ----------

ayrıldıktan sonra bana bir kere bile elini sürmedi mi ne öyle bişiler demişti kadın :ehe

2 saniye seks yaptık demişti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt