Beyler,Bayanlar kendinizden 20 yaş büyük yada küçük biriyle sevgili olurmusuz?Yada evlenirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Arkadaşlar kendinizden büyük ya da 20 yaş küçük biriyle evlenirmisinz ya da sevgili olurmusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Beyler,Bayanlar kendinizden 20 yaş büyük yada küçük biriyle sevgili olurmusuz?Yada evlenirmisiniz
Beyler,Bayanlar kendinizden 20 yaş büyük yada küçük biriyle sevgili olurmusuz?Yada evlenirmisiniz?

anket başlıgını yanlış yazdım burdakı başlıkla degerledırın şimdilik:)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Erkekle kadın her zaman için ya yaşıt olacak ya da erkek büyük olacak. Aradaki yaş farkı, farklı sorunlar çıkmasına sebep olabiliyor. En başta fikir ayrılıkları.

Partnerin yaşıtın değilse, 2 yaş erkeğin büyük olması idealdir.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
anılbaran

anılbaran

Üye
zenginse okulu bırakıp hemen işlemmleri baslatırım :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
oy kullanın beyler:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayır.

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.

Revengeful

Emekli Yönetici
Şöyle birşeyde var. Şimdi yaşlı fakat paralı bir erkek veya bayan kendinden 20 yaş küçük biriyle evlense o evleneceği kişi hem onun parasını yer hemde onu boynuzlar.
He birde fikirler uyuşmaz tabi. Akıl yaşı denen bir şey var.

pelın_

Konu Sahibi
yanliş alıntı:) ercan sözüm sana dıyıldı
kızım sana sölüyorumgelinim sen anl aoldu he:)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Mert

Mert

Üye
Benden 20 yaş küçük biri daha doğmadı:d:
Cevabım hayır

• Beğen
Tepkiler: Praetor ve minoo
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Pek sanmıyorum ya. Hayır diyemiorum. Yaşamadım yada öyle bir konuma hiç gelmedim. Öyle bir seçeneğim olmadı. Şuanki düşüncem hayır ama ne bilem zaman neyi gösterir

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
20 yaş ne demek yahu. Sen askere gittiğinde kız yeni doğmuş oluyor. Yok devenin nalı :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Midem bulandı ya..

• Beğen
Tepkiler: minoo
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Pelin senin cevabın ney? He bu arada illa 20 olması şartmı ya. 40 ıma daha gelmedim ama düşünüyorum şimdi 40 yaşıma gelsem bi 20'lik alırmıyım diye:) ama şu aşamada yaş 29, 49 yaşındaki kadın ne bilem kırışmıştır her yeri ya istemem. İlla 20 şart değilse 6 yaş küşük birini alsam olurmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt