By_GaBLiN
Üye
-
Konu Sahibi
-
abı pc den kartta format atmayı dene telefon 16 gb lıgı desteklıyo dımı
Onla Alakası Yoktur. Pc De Biçimlendiriyim Dedim Korumalı Diye Biçimlendirmiyor. Şunu Bi Halledeyim Bakacam Onatelefon hafızanla alakalı olabılır fazla doluysa belkı de ondan----------Eklendi @ 20:51:18 ---------- Yazıldı @ 20:48:57 ---------- abi bide su konuya baktınmı gecen dedıgım seyı paylastım http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/nokia-5230-ekran-yan-dondurme-2-545719.html
adaptör mü kullanıyosun orda lock yeri var ona bak biOnla Alakası Yoktur. Pc De Biçimlendiriyim Dedim Korumalı Diye Biçimlendirmiyor. Şunu Bi Halledeyim Bakacam Ona
Yok Onla İlgili Değiladaptör mü kullanıyosun orda lock yeri var ona bak bi
Maalesef. Pcde De Biçimlendirmiyor Disk Korumalı Biçimlendirilemez Diyor Denemediğim Yol Kalmadı Bilen Yok Mu Bu SorunuBir Kere BenDede oLmuşTu XpLore ProqRamı Varsa Ondan qizLenmiş oLabLir Benm ki öLe oLmuşTu
badcopy denen bir program var verileri kurtarırsın eğer önemliyse bir de komutla denesen olur belki (sanmam ama). komut şöyle "format sürücü:" tırnak işareti yok. hafıza kartına şifre de koyunca oluyor muydu acaba öyle birşeyhatırlayamadım şimdi
Yok ya burdan alsam götürürdüm de Ankara'dan aldım uzun işyeni aldıysan iadet et
hadi yaa gitti o zaman benim 16Lık o kadar para saydıydım yarın bi telefoncuya pcciye bi götürüyüm bakalım yapabilirse yapsın yapamazsa adiosdisk korumalı diyorsa yüzde 90 hafıza kartın bozulmuştur teknik servis yapamazsa çöpe gider 5800 kullanıyorsan 8gb dan daha fazla kullanma 5800 ın ram düşük
Kartı çok çıkarmam depolama modunda atarım dosyaları durduk yere bozulduhafıza kartını çok sök tak yapınca çabuk bozuluyor. en iyisi küçük işlerde bluetooth kullanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?