PriZm
Üye
fit güzeldir ama c6-01 daha iyidirbende almayı düşünüyorum ya c6 01 yada galaxy fit alacam
Anna gelince alırsın yoksa biz gibi anna bekleme sen de yazık
N8 Tosunuevet öyle cihaz minik ve tatlı N8 gibi bir tosunu kullanınca farklı gelmişti banada
600 tl ye hiçbir android' e bakmam diyecektin galibaBenim de acayip hoşuma gidiyor ya c6-01 küçük ve kullanışlı.Şu telefon varken 600tl'ye hiçbir robota bakmam.
600 tl ye hiçbir android' e bakmam diyecektin galiba
tebrikleriniz için saolun 5800 dan sonra uzay çaqına geçmiş gibi oldum telefonu tanıdık telefoncudan aldım 520 liraya telefonu aldıqımda bataryasında 3 diş vardı daha yeni 1 dişe düştü şarj konusunda iyi ve okdar hd oyun oynadım direk 720p kliplerimi attım internetten video izledim face book hariç hoparlor ses çıkısı 5800 kadr olmasada iyi bide çevremdeki kızların hoşuna gitti direk denilen laf su çook şirin telefon yaaa hatta foto çektim kızın kızdada 5800 var kız telefonundan soqdu yha
----------Eklendi @ 01:06:10 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ----------
hani bu telefona anna gelmesede olur bnim için yha telefon seri aga yha sanki şahinden inip ferrariye binmek gibi bişi yha bu ama hala alışamadım ama smste q klavde zorluk çekmedim 5800 da S^3 klavyesş kullanıyodum rehber numara çevirmede sıkıntı yok çok yabancılık çektiqim müzik çalar oldu ou diyem
eylülün sonlarına doğru bende o "minik ve tatlı" dan alacağım
hoşgeldin ama ben de s 3 lu olarak sana Keşke daha çok araştırıp öyle tlf alsaydın diyorum nokia artık eski geride kaldı yönetim yaşlanmış olmalı ki dün çıkan yazılımlar bugün nokiayi geride bıraktı hakkımızda Hayırlısı artık
hayırlı olsun arkadaşım isteğin olmuş
www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/...ayhem-hd-v1-00-1-symbian-3-signed-512844.html
----------Eklendi @ 04:31:21 ---------- Yazıldı @ 04:30:38 ----------
5. Yorum
hoşgeldin ama ben de s 3 lu olarak sana Keşke daha çok araştırıp öyle tlf alsaydın diyorum nokia artık eski geride kaldı yönetim yaşlanmış olmalı ki dün çıkan yazılımlar bugün nokiayi geride bıraktı hakkımızda Hayırlısı artık
hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?