Beyler Acil Yardım EDİN

Sponsorlu Bağlantılar

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Acil Yardım EDİN
Beyler laptopa esed antivirus yukledım laptop kafayı yedi agırlastı kapanıp kapanıp duruyor alttaki fotodakı programlar yuzunden galıba sılemıyorumda program acık dıyor hangi program oldugunuda bılmıyorum tecrubel arkadasımız varsa ayrıntılı olarak yardım etsın acıl

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
C/program files dediğin program ve eset klasörü sil sonra reset at .uygulama kaldır dan kaldır . CCleaner ile güzel bir temizlik yap olmaz ise yine seslen

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
C/program files dediğin program ve eset klasörü sil sonra reset at .uygulama kaldır dan kaldır . CCleaner ile güzel bir temizlik yap olmaz ise yine seslen

Senin kini anlamadim ama :tşk:

şunu deniyorum

Bilgisayarınızı sıfırlamak için

Parmağınızı ekranın sağ tarafından içeri doğru kaydırın, Ayarlar'a ve Bilgisayar ayarlarını değiştir'e dokunun.
(Fare kullanıyorsanız, ekranın sağ üst köşesine gidin, fare imlecini aşağı indirin, Ayarlar'ı ve Bilgisayar ayarlarını değiştir'i tıklatın.)

Bilgisayar ayarları altında, Genel'e dokunun veya tıklatın.

Bilgisayarınızı sıfırlayın ve Windows'u yeniden yükleyin seçeneğinin altında, Başlayın'a dokunun veya tıklayın.

Ekrandaki yönergeleri izleyin.

Not

Verileri hızlı mı yoksa tamamen mi silmek istediğinizi seçmeniz istenir. Verileri hızlı silmeyi seçerseniz, bazı veriler özel bir yazılım kullanılarak kurtarılabilir. Verileri tamamen silmeyi seçerseniz, bu işlem biraz daha uzun sürer ancak verileri kurtarma olasılığı çok daha düşük olur.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
en iyisi format at

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
nasıl sifirlanıyo bende sıfırlayım

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yan çubuktan ayarlar bilgisayar ayarlarını değiştir güncelleme ve kurtarmaya tıkla en alttaki kurtara tıkla orda seçenekler var 1.sıradaki dosyaları sıfırlamadan format 2.sıradaki full format 3.sıradaki cd veya usb ile full format ;)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
yan çubuktan ayarlar bilgisayar ayarlarını değiştir güncelleme ve kurtarmaya tıkla en alttaki kurtara tıkla orda seçenekler var 1.sıradaki dosyaları sıfırlamadan format 2.sıradaki fu ll format 3.sıradaki cd veya usb ile fu ll format ;)
1. Sıradaki yani dosyalar silinmez mi

YakupKaplan25

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilgisayarı eski aldığım zamana dödürdüm. Bunun baska yontemıde var Denetım masasından sistemi geri yukle diye oda ıyı o daha kolay yanı

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ben bilgisayarı eski aldığım zamana dödürdüm. Bunun baska yontemıde var Denetım masasından sistemi geri yukle diye oda ıyı o daha kolay yanı
sistem geri yükleme de iyidir ama ya geri yükleme noktası yoksa ve merak etme pc kullananların %85 i sistem geri yüklemeyi bilir ;)

bjk0671

bjk0671

Üye
kardeş format at atamassan esed i sil esed cpu yu fazla kullandığı için kasmalar normal

007wolverine

007wolverine

Üye
genelde tüm virüs programları işlemciyi yorar.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ben eset kullanıyorum sıfır kasma

Üst Alt