beyler acil telefonu bozmam gerek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
beyler acil telefonu bozmam gerek...
beyler çok acil 5800 telefonumu bozmam gerek. geçen pazar günü denize düş. 1-2 gün çalışmadı. telefoncu hurda olmuştur o dedi. yapmadı. eve getirdim babam dedi şarja tak öyle dursun dedi. tatım. 2 gündür şarjdaydı. busabah sanki canlanmaya basladı. tuş ışıkları yanıyor. beyaz ekran geliyor. tekrar kapanıyor. hep böyle. 10 sn de bir bunu yapıyor. babam da telefon alamayız bak bu düzelicek gibi diyor. bende wave 2 almaya karar vermiştim.

şimdi ben bu 5800 telefoncunun anlamayacağı şekilde çok masraflı olacak şekilde hatta bir daha yapılamayacak şekilde nasıl bozarım. suya falan sokmak geldi aklıma. ama anlaşılır o.

tavsiyelerinizi bekliyorum.

ceyranci45

Üye
telefona sıvı temasını her türlü anlarlar kardeşim bu iş yaş sen bence para biriktir al samsung'u

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefon zaten suya düştü. telefoncu denize düştüyse board falan yanmıştır dedi. fakat 2 gündür şarjda. bu sabah ışıkları kendine kendine yanmaya başladı. ben de bozuldu diye açtım içini kurcaladım. çizik falan dolu heryeri kapaklarında çatlaklar var. bi çalışırsa telefon almazlar. o yüzden bozmam gerek.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yanlışlıkla düşürsen olmaz mı :D
baya yüksekten :D:D:D

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
yüksekten düşüremem annem babam bilerek yaptığımı anlarlar. içindeki işlemci falan bunları nasıl yakarım. su kullanmadan... :D

uribaju

uribaju

Üye
sen babanin sozunu dinle :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ne yapcan yeni telefonu yav?hem babanda alamayız demiş.bence hiç bozmaya çalışma,cfw at kullan.bada os daha yeni.bana sorsalar bada mı symbian mı diye symbian derim.

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
sen babanin sozunu dinle :)

babam bu telefon bozulsaydı yenisini alacaktı. 5800 çok kötü durumda. kim ister parça parça telefonu. bazı yerleri kırık bazı yerleri çatlak. alt köşesinde kopan plastik parça bile var.
5800 benim için yeri ayrıydı.

edit: kamerası çalışmıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...