Beyler acele almama az kaldı 1000tl ye kadar telefon önerisi.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Beyler acele almama az kaldı 1000tl ye kadar telefon önerisi.....
şimdilik aklımda samsung galaxy sl var en fazla 1000tl para verebilirim 1 kuruş bile yukarı çıkamam ona göre bir şeyler söyleyin şimdiden teşekkürler....

Uruloki

Uruloki

Üye
galaxy s hala 1000 tl nin üzerinde ama illa samsunb dersen wave 2 olmadı android dersen htc desire ya da o da olmadı bir nokia deneyeyim dersen N8 - C7 düşünebilirsin tabi bunlar senin limit verdiğin fiyatlar için en iyileri biraz daha düşükleri var tabi onlara bakabilirsin

farukozer4444

farukozer4444

Üye
istediğin modeli biraz daha açıkla. mesela işletim sistemi ne olsun ?

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
emreilhans

emreilhans

Üye
evet biraz aç ancak 2.el iPhone 3GS lere bakabilrsin. wave 2 ye bak galaxy s in 2. eli var ve 990 a filan desire hd ler var rast gelirsen bak :) :oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
donanım dersen n8
Yazılım dersen galaxy s

• Beğen
Tepkiler: kendal_47

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ya yakında iphone 5 çıkcak 3gs almak mantıklımı?

Utku

Utku

Üye
sence?

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
bilmem uygulaması fazla oyunları güzel hemde havasıda var bir :D

61semih

61semih

Üye
hava atmak ıcın ip 3gs al ama daha iyi bırsey ve oyun ıstıyorsan galaxy al kamera ıcınse n8,htc desire yide unutmamak gerekir tabiki

hoss

hoss

Üye
galaxy s yada desire s alablirsin

Starsley

Uroloki'ye katılıyorum ..

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım 1000 tl limit varsa, sana gerçekten denediğim bir telefon önereyim .. Lg Optimus Black 970, Bence denemelisin, vatanbilgisayarda felan mevcut. git göz at inceleme fırsatını bul
Hem diğer ürünlerle fiyat karşılaştırması yaparsın hemde tasarımlarını incelersin,

Ki optimus black tasarım olarak , ağırlık olarak, ekran kalitesi bakımından ,uygulamaları ve oyunları olsun son derece güzel iyi bir smartphone hatta en iyi smartphone,

Nova display özelliğine sahip tek smartphone. Android 2.2 mevcut güncellemeyle 2.3 çıkıyor.
ve ön kamera olarak bir ilk 2mp ön kamerası mevcut.g- özelliğine sahip ve aynı zamanda wifi direct bulunuyor :oke: smartphone şarj konusundada kendisini aşmış ve diğer ürünlere nazaran %50 daha avantajlı... :oke:

yarbay58

Üye
C7 .

technoshark

technoshark

Üye
nokialar symbian işletim sistemi kullanıyorlar, hala kendilerini geliştirmediler bence android tercih sebebin olmalı.

myth_1905

myth_1905

Üye
aga lg optimus black almanı öneririm 950 tl android 2.2 froyo işletim sistemi 1 ghz hız süper bi telefon videolarını izlemeni tavsiye edirim nova dsiplay özelliği telefon güneşte bile net gözüküyor (bu özellik sadece lg optimus blac te var) 5 megapixel hd kamera önde 2MEGAPİXEL kamera buda şimdiye kadar hiçbir telde yok yani kısacası mükemmel bi telefon türkiyede satışa sunuldu daha yeni çıktı telefon bence almasan bile bi bakderimm

kendal_47

kendal_47

Üye
çok güzel telefonlar tavsiye etmişler ama benim hayalimdeki telefon tarzı kesinlikle nokia E7 klavyesi olsun ekranı olsun çok güzel bir telefon ama özellikleri daha iyi olabilirdi

Ocean258

Ocean258

Üye
LG optimus black derim bende şuan piyasadaki en iyi smartphone.Nova display ozelliği,android 2.2 froyo işlemci ekran kalitesi,hızı,parlaklık,kalınlık,ağırlık gibi ozellıklerıde diğer telefonlardan önde.şarj konusundada gayet başarılı. 3-4 gun gıdıyormuş. piyasa fiyatıda 999 Tl.. benım sana tavsiyem budur.. bı bak araştır sende ıstersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt