isma55 Üye c 7kullanıyorum ama sakın alma derim samsung galax s al çok hızlı ve daha güzel sonra pişman olma
PriZm Üye Emre-07' Alıntı: İnternet benim için biraz daha önemli ve symbianda maxi pc görünümünde yarım saatte açamıyor . Android kaç kat daha hızlı . Genişletmek için tıkla ... kaç kat hızlı olduğunu bilmiyorum.ama flash player olduğundan hiçbir sitede flash içerik izleme konusunda sıkıntı yapmaz.
Emre-07' Alıntı: İnternet benim için biraz daha önemli ve symbianda maxi pc görünümünde yarım saatte açamıyor . Android kaç kat daha hızlı . Genişletmek için tıkla ... kaç kat hızlı olduğunu bilmiyorum.ama flash player olduğundan hiçbir sitede flash içerik izleme konusunda sıkıntı yapmaz.
CHARISMATIC1903 Üye C7 de alma 701 de alma nasılsa yakında baska bır model cıakrır 701 ede oyun cıkmaz olur... Ayda bir oyun cıkıyor zaten oda cıkmaz yazıklar olsun nokıaya bıdaha alırsam ne olıyım
C7 de alma 701 de alma nasılsa yakında baska bır model cıakrır 701 ede oyun cıkmaz olur... Ayda bir oyun cıkıyor zaten oda cıkmaz yazıklar olsun nokıaya bıdaha alırsam ne olıyım