beyin işte herşey beklenir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
    Konu Sahibi
beyin işte herşey beklenir
(daha önce birisi bu konuyu açtıysa özür dilerim)
bu olay national g. yada discocvery c. yayınlandı bu yüzden efsane değil
bir adam müebbet hapis yemiş ingiltere mi amerikada mı ne yatıyomş bu adama senin üzerinde deney yapıcaz ama ölüceksin diyolar adama ve ailene de birkaç yüz bin dolar para vericez diyolar adam eli boş öteki tarafa gitmektense aileme bişeyler kalsın diyo ve kabul ediyo adamı sırtüstü köpekbalığı kesilen sedye gibi şeylerin üzerine yatırıyolar ve gözlerini ellerini ayaklarını bağlıyolar adam ne vücudunu görebiliyo nede hareket edebiliyo ve deney başlıyo adamın bileklerine çok ufak çizik atıyolar ama adamın hiç bir yeri kanamıyo ama adam bunu görmüyo sonra adamın bileklerine kan yoğunluğunda sıvı bırakıyolar adama biz ne yapıyoruz diye sorduklarında adam bileklerimi kestiniz ve kanım akıyor sannırım ölücem diyor adam birkaç dakika sonra ölüyor ama adamın ne bilekleri kesik ne sağlık sorunu var insan beyni ve psikoloji çok şaşırdım bunu biyer de kopyala yapıştır yapmadım yayını izledim onun için yazdım yalan değil :sn:

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

Bora

Bora

Üye
İlginç.Forumda sanırım verilmişti.Teşekkürler.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
vaybee çok fazla şaşırdım beyine bak yaa... Daha neler yapar neler zaten %4 nü kullanıyomuşuz diye hatırlıyorum demekki %10 kullansak neler yapcaz neler..:)

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
    Konu Sahibi
vaybee çok fazla şaşırdım beyine bak yaa... Daha neler yapar neler zaten %4 nü kullanıyomuşuz diye hatırlıyorum demekki %10 kullansak neler yapcaz neler..:)

bir kitapta okumuştum eğer bir insan beyninin %10 ila %12 sini kullanabilirse kendisini ışınlayabiliyomuş

aLone

aLone

Üye
beynimiz çok ilginç ya

dinccine

Üye
vvaybee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt