Beyaz renkli Blackberry Q10 görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kanada kökenli Blackberry firması dün yeni bir döneme kapılarını açtı. Yeni ismi, yeni akıllı telefonları ve yeni işletim sistemi ile firma kaybettiği pazar payını geri kazanmayı amaçlıyor. Dün yapılan etkinlikte Blackberry‘nin tanıttığı akıllı telefonlardan bir tanesi de Blackberry Q10 modeli olmuştu.

Blackberry Q10 modeli fiziksel QWERTY klavye ile dokunmatik ekran özelliklerine sahip. Teknik özelliklerine baktığımızda 3.1″ büyüklüğünde ve 720×720 piksel dokunmatik ekrana sahip olduğunu görüyoruz. 1.5Ghz saat hızında işlemci içeren yonga setinden güç alan model 2GB sistem belleği içeriyor.

Blackberry 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışan ve arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 2MP kamera konumlandırılmış olan Blackberry Q10 beyaz rengi de görüntülendi. Hem siyah hem de beyaz rengi oldukça şık görünen yeni akıllı telefon, özellikle mesaj ve e-mail kullanımı üst seviye de olan akıllı telefon kullanıcıları için oldukça iyi bir seçenek olacak.

Yeni akıllı telefonun Nisan ayında satışa sunulması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Placebo-

Placebo-

Üye
Donanım yakıyor. :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet donanımı süper!!!

- - - Eklendi - - -

Benim merak ettiğim BBHub'a geçiş,yüksek konfigürasyon gerektiren uygulamalarda kasıntı yapar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt