Beyaz iPhone 4 Onaylandı ( İncelemesi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz iPhone 4 Onaylandı ( İncelemesi / Resimleri )
İlk baharda satışa sunulacağı onaylananan beyaz renkli iPhone 4 alıcıları yaz ayına bomba gibi girecek.



Bilindiği gibi Haziran ayında sadece siyah rengiyle satışa sunulan iPhone 4'ün beyaz renkli olanı bir ay sonra çıkacağı söylenmişti.Bir ay geçtikten sonra ise sonbahar ayında alıcılarıyla buluşacağı açıklanmıştı.Apple'a göre bu aksiliklerin altında beyaz rengin üretiminde yaşanan sıkıntılar gelmektedir.
Fakat altta halka beyan edilen ve çizgili bölümde okunan yazıya göre beyaz renkli iPhone ilkbahar aylarında raflardaki yerini alacak.



Umarız anten sorunlarından arındırılmış şekilde gelir en azından iPhone 5 alamayacak halkın çok güzel alternatif'i olmuş olur.
 


kuwaie

kuwaie

Üye
Bende siyahı var ve bence siyahı daha güzel. Daha şık duruyor. hem de orjinali siyah bunun. Her şeyin orjinali iyidir :)
 

buuraaa

Üye
Bendede siyah iphone 4 var ve şimdiye kadar hiç çekim problemiyle karşılaşmadım :) 3G açılınca tamam sinyal seviyesi düşüyor ama bağlantıda tek bir hata dahi yok. Konuşmalar net harika. Sorun yok yani herkese tavsiye ederim !
 


Üst Alt