besyüzden cıktı kac kaldı ?

Praetor

Emekli Yönetici
Hey gidi hey... Yeni üyeydik o zamanlar...

Adminliğin parıltıları belli olmuş o zamandan,hele de bir de rumuzunun anlamı da eklenince bu alametlere...
Admin olmayanın canı çıksın

EroL

Emekli Yönetici
cevablar gayet mantıklı güzel insan lakin biraz düşünürseniz yani zekanızı calıstırmaya gayret ederseniz emin olun dediklerimi anlarsınız
zekamızı çalıştırmaya gayret etmek mi?
Bunu bizden nası beklersin. Senin söylediklerini anlamak için beynimizi çalıştırmaya gayret etmek.Söylediklerini anlamak için senin zeka düzeyinde olmamız lazım. Bu da şuanlık imkansız görünüyo. Sen anlayacağımız soruları sor. Yada hiç soru sorma, yada hiç konuşma

Yağmur

Üye
yagmurufuk pc deki hesab makinesinden 5-100 diye bir cıkar önce 5 rakamını yaz cıkarma tısına tıkla sonrada 100 rakamı yaz ve eşittire tıkla bakalım nasıl bir hesab cıkacak sana

bu işlemi yapmak için hesap makinesine gerek yok istiyorsan sen kullanabilirsin tabi yazdığın sorunun cevabı aynı benim dediğim gibi tabi soruyu doğru sorduysan...

--------------- Ekleme ---------------

Tamamen katılıyorum.Beş, yüzden çıktı diyor,Yani 100-5=95.Beşi yüzden çıkaracağız..
Konularınız gerçekten garip..

sonunda anlatabildim... arkadaş halen -95 diyor 5 den 100ü çıkarmayı biliyoruz ama bu sorunun cevabı o değil onu anlatmaya çalışıyoruz...

Konu Sahibi

kusura kalma güzel insan bir kere sorduk hatta oda yetmedi bir soru daha actık bastan uyarsaydın be güzel insan

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bu nasıl bir hesab güzel insan nerde yaşıyorsun sen
Ne demek nerde yaşıyorsun?Dünyanın heryerinde mutlak değer ifadesi kullanılıyor.Duymamışsan sen dünya dışında mı yaşıyorsun?
Gelelim konuya belirli bir cevap gelmemesi ve verilen cevapların seninkiyle tutmaması sebebi vekonunun artık amacından uzaklaşması nedeni ile kilitliyorum.