besyüzden cıktı kac kaldı ?

Praetor

Emekli Yönetici
yagmurufuk pc deki hesab makinesinden 5-100 diye bir cıkar önce 5 rakamını yaz cıkarma tısına tıkla sonrada 100 rakamı yaz ve eşittire tıkla bakalım nasıl bir hesab cıkacak sana

"Beş" 5
"Yüz"den 100
çıktı = 100 - 5 = 95 --> 5 yüzden çıkarsa 95 kalır.

Eğer 100
5'ten çıksa idi;
5 - 100 = -95 kalırdı.

Konu Sahibi
demekki bilim adamlarımız ( maxicep ) bu konuda ikiye bölünmüş durumda kanaatimce -95 kalır

Revengeful

Emekli Yönetici
biraz daha soru sor hadi

Sonuç kesinlikle 95.
Tabii soruyu yanlış sormadıysanız sonuç kesinlikle 95 olmalı.

Yusuffffff,kurtuluş yok mu senin bu konularından Yusufff,bak bir daha kimse yazmaz konuna..
Ah bir kere de mantıklı bir cevap gelse neyse diyeceğim of Yusuf offf

Konu Sahibi
Yusuffffff,kurtuluş yok mu senin bu konularından Yusufff,bak bir daha kimse yazmaz konuna..
Ah bir kere de mantıklı bir cevap gelse neyse diyeceğim of Yusuf offf

off degil aff deki affolasın

ne yapayım güzel insan biraz neşe katayım birazda benim payım olsun istiyorum ayrıca gercekten soru soruyorum ya öyle laf olsun torba dolsun diye degil ama bak senide düşündürüyor sonucda zekanı genistlettiriyorum daha ne istiyorsun yani zekanı calısmasına vesile olmus oluyorum dimi güzel insan

ayrıcaaa -95 kalır kim ne derse desin

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Arkadaşın konuları,geyet eğlendirici ve hit alıyor bence hiçbir sorun yok
Devam soru sormaya ama gözünü seveyim aşırıya kaçma

Sayende ıq patlaması yaşayacağım

EroL

Emekli Yönetici
Keşke isa sınavlara girmeden önce soraydın bu soruları ben şanslıyım beynim gelişti 1 hafta sonra sınavlara girecem. bu hızla devam edersek baya gelişecek beynim çok mutluyum

Konunun başlığın ilerleyen zamanlarda değiştiririz '' Öss'ye girmeden önce bir göz atın'' diye

Konu Sahibi
aha demek işe yarıyor ha durun ozaman yeni sorular gelicek yakında

EroL

Emekli Yönetici
Gelsin gelsin 4 gözle bekliyorum ama cevaplarıda biraz tutarlı olsun be hacı kafamızı duvara vurdurmayan cevaplar bekliyorum senden

Konu Sahibi
cevablar gayet mantıklı güzel insan lakin biraz düşünürseniz yani zekanızı calıstırmaya gayret ederseniz emin olun dediklerimi anlarsınız