Best Call Recoder s60 3rd muhteşem kayıt programııııı

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
Best Call Recoder s60 3rd muhteşem kayıt programııııı
süper bir ses kaydetme programı best call receorder

teşekkürleri unutmayalım:nono::nono::nono:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sofualanli, e-ilham, aporep ve 26 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler...

JuaJua

Üye
her 10 sn de beep sesi çıkarıyo.. ayrıca konuşma başLamadan önce kaydediLsin mi diye soruyor.. beep sesinden doLayı kayıtLarda ses kesiLmesi oLuşuyor ben beğenmedim....

akdenizx

akdenizx

Üye
evet beep sesi insanı cok rahatsız edıyor ve karşı taraf kaydedıldıgını bılıyor

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
:megafon::megafon::megafon:bu beep sesi zaten her programda var arkadaşlar ben de bunun için uğraşıyorum ama hiçbir program bulamadım hepsini kullandım hepsinde de beep sesi gidiyo karşı tarafa:off::off:

serotonin

serotonin

Üye
:megafon::megafon::megafon:bu beep sesi zaten her programda var arkadaşlar ben de bunun için uğraşıyorum ama hiçbir program bulamadım hepsini kullandım hepsinde de beep sesi gidiyo karşı tarafa:off::off:
Bip sesi çıkarmayan (burası önemli) sistem kaynaklarını sömürmeyen "Ultimate Voice 6.1.2" tavsiyemdir.Başka bir ses kayıt programı aramayacağını tahmin ediyorum.:oke:
Kolay gelsin.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/s60-3rd-cagr...3-s60v5-symbianos9x-signed-turkce-314994.html

jeki01

jeki01

Üye
selam. guzel paylasim.

erkan.gg

Üye
bu programda SESSİZ ÇALIŞABİLİYOR!!!!!! ÇOK BASİT.... sırayla; settings.'e girin disable beep seçeneği off konumda ok ardından çıkan uyarı yazısına (WARNİNG.....)tamam deyin artık disable beep on oldumu. hepsi bu artık sessiz:)))))

bu programda SESSİZ ÇALIŞABİLİYOR!!!!!! ÇOK BASİT.... sırayla; settings.'e girin disable beep seçeneği off konumda ok ardından çıkan uyarı yazısına (WARNİNG.....)tamam deyin artık disable beep on oldumu. hepsi bu artık sessiz:)))))
ayrıca sizin onayınızı beklemeden otomatik olarak kayıtda yapıyor bence başka program aramayın.

cyberlink38

Üye
Psiloc voxtrack Personal.
Deneyin görün, üzerine program yok. Mp3 formatında ses kaydı yapıyor hemde dilerseniz beep sesi olmadan. Sadece hackli telefonlarda kuruluyor ama. Tek dezavantajı bu.

saltukbugra

Üye
Teşekkürler. bip sesi varsa buda işe yaramaz.

erolsalli

Üye
thanq You verY much

murat3702

murat3702

Üye
bu proyu tek geçerim, hepsinde bip sesi var zaten.

Ayrıca amr kayıtta bile ses kalitesi muhteşem ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Mükemmel çalışıyor ve mükemmel ses kaydediyor. Extra birşey yapmanada gerek yok. Cevaplama tuşuna bastığında otomatik olarak kayıta başlıyor zaten, bittiğindede bitiyor. Sessiz ve gizli çalışıyor. Burada verilenlerin tümünü denedim hepside bipliyor. Tel S60 V3 FP2. Madem bipleyecek bu proda biplesin.

dj imam

Üye
teşekkürler

jaaam

jaaam

Üye
way way cok bılmıse bak bukadar ınsan yalanmı soyluyo cıyk cıyk otuyo ıste:):ehe

884226

884226

Üye
bende sertifika hatası verdi ve bu ilk degil en az 10 program denedim hepsi sertifika hatası verdi benim telefonumdamı bi sorun var programlardamı ??????? nokia n96 16 gb

aras911

Üye

settings 'de öyle bir menü yok :((

rkap

rkap

Üye
teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt