greenmile
Üye
Fenerbahçe'li olarak, BJK'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten güzel düşünülmüş.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu kutlamaya hazırlanan Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor maçında seyircisiz oynama cezasının ertelenmesi ya da kurallar dahilinde bir başka formül bulunması için TFF'ye çağrıda bulundu.
Kulüp resmi sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, bu zamana kadar Türk futbolunun gelişmesi ve dönüşmesi için de hizmet ettik. Herkes biliyor ve kabul ediyor ki, futbol dünyanın en güzel oyunudur. Ancak futbol taraftar varsa vardır ve her şey taraftarın güzel futbol seyretmesi, eğlenmesi ve coşması için vardır.
Bu nedenle çok önemli bir konuya dikkat çekmek istiyoruz. Bilindiği gibi 2013-2014 futbol sezonunun sonuna yaklaştık ve ezeli rakibimiz Fenerbahçe, bir puan daha alarak şampiyonluğunu ilan etme amacında. Fenerbahçe bu puanı alır ya da alamaz; işin bu noktası futbolun cilvesi içinde. Fakat gerek Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, gerekse de taraftarı, TFF’nin verdiği bir maç seyircisiz oynama (kadın ve çocuk izleyicilere açık) cezası nedeniyle şampiyonluk kutlaması planlarını ertelemek zorundalar. Tahkim Kurulu bu cezayı onadı, Fenerbahçe’nin erteleme talebini de reddetti.
Biz de diyoruz ki; madem futbol sevgidir, dostluktur, kardeşliktir. Madem futbol taraftarla bir olma, coşma ve kutlama yapmaktır. İşte bu yüzden Türkiye Futbol Federasyonu, şampiyonluk coşkusuyaşamak isteyen Fenerbahçe taraftarı için bu cezayı ertelesin ya da kurallar dahilinde başka bir formül bulsun.
Saygılarımızla,
Beşiktaş Jimnastik Kulübü"
Şike yapanın ceza almadığı ortam da dediğin Fenerbahçe, şu an UEFA'dan men edildi 2 sene.şike yapanın(UEFA,CAS tarafından onaylandı) ceza almadığı ortamda verilen örnekleri tartışmaya bile gerek yok. iyi ki her maç Galatasaray'a edilen küfürleri 1-2 ufak küfür olarak algılayacak kadar fanatik kişiler yok ta cezalar biraz olsun adil oluyor
beşiktaşı neden ilgilendiriyor anlamadım. daha matematiksel olarak şansın var niye yapıyorsun böyle bir açıklama. seneye stadları yetişmeyecek yoksa fenerbahçenin stadında oynamak için böyle ortam mı hazırlanıyor? ama tek gerçek bu ülkede 2 büyük takım Galatasaray - Fenerbahçedir diğerleri beşiktaş gibi ya yancılık yapar ya da kendi halinde takılan anadolu takımlarıdır.seneye şampiyonlar ligine bizim yerimize fenerbahçe gitsin açıklaması bekliyorum. yakında gelir
Fenerbahçe'li olarak, BJK'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten güzel düşünülmüş.
Teşekkürler Beşiktaş.
Şike yapanın ceza almadığı ortam da dediğin Fenerbahçe, şu an UEFA'dan men edildi 2 sene.
Türkiye'de 4 büyükler içerisinde şike yapmayan takım yok.
Şikeyi geçtim, Fenerbahçe Galatasaray maçında Melo'nun Emre'ye yaptığı hareket ne kadar insanca, centilmence?
İşte sen ve senin gibiler yüzünden Türk futbolu gelişemiyor. Her bir iyiliğin arkasından ard niyet beklemeye ne gerek var ? Ne oldu galatasaraylısın diye hazmedemiyor musun ? Mağlubiyeti kabullenmekte birer erdemliktir. Saygı görmek istiyorsan saygı duymayıda bileceksin....beşiktaşı neden ilgilendiriyor anlamadım. daha matematiksel olarak şansın var niye yapıyorsun böyle bir açıklama. seneye stadları yetişmeyecek yoksa fenerbahçenin stadında oynamak için böyle ortam mı hazırlanıyor? ama tek gerçek bu ülkede 2 büyük takım Galatasaray - Fenerbahçedir diğerleri beşiktaş gibi ya yancılık yapar ya da kendi halinde takılan anadolu takımlarıdır.seneye şampiyonlar ligine bizim yerimize fenerbahçe gitsin açıklaması bekliyorum. yakında gelir
adam küfür ediyor sahasında ceza alıyor. sonra cezayı veren kişiye tepki gösteriyorlar bu yüzsüzlükten başka birşey değildir. öbürü de gelmiş konuyla alakası yokken galatasaray şöyledir böyledir beşiktaş 2. olsun filan. beşiktaş 2. olup gitse keşke şampiyonlar ligine. bize karşı real madridi desteklemek kolay gidip kendileri de görse o ortamı
Galatasatay canlı yayında basketbol maçında küfrediyor televizyondan duyuluyor bangır bangır,ceza yok.Maçta ediyorlar ceza yok sebep ne açıklarmısın ?
madem sen olayı birkaç taraftarın yaptığına bağlıyorsan bunu yapan kulübe de büyük takım deme bak bu adam galatasaraylı galatasarayı tutma o zaman ?
İşte sen ve senin gibiler yüzünden Türk futbolu gelişemiyor. Her bir iyiliğin arkasından ard niyet beklemeye ne gerek var ? Ne oldu galatasaraylısın diye hazmedemiyor musun ? Mağlubiyeti kabullenmekte birer erdemliktir. Saygı görmek istiyorsan saygı duymayıda bileceksin....
Ligdeki tüm takımlar Fenerbahçe'ye karşı.
bunu yapan kulübe büyük takım demem ben. Beşiktaş her zaman kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmiş şimdiye kadar yine kendi yapısınıa uygun olan Fenerbahçeye yaklaşmayı seçti zaman ve son yıllarda yaşanan olaylar nedeniyle. Dostlukla alakası olduğunu düşünmüyorum bu açıklamanın.
mesela fenerbahçe taraftarı çıkıp bir yürüyüş yapsa bütün ülke çalkalanıyor ama beşiktaşta öyle değil. belki de bu yüzden de yapılmış olabilir.TT Arena güzel bir stad ve Galatasaray'a ait. (49 yıllığına kiralandı her neyse) toki stadı gibi şeyler yazıp sadece kendinizi tatmin ediyorsunuz emin ol. basında da çıkıyor çatısı yapılmadı, çim yüzünden davalık oldu filan.. birde niye bu kadar rahatsız olduğunuzu anlamadım devlet yaptı tamam ee ? sizden mi alıyorlar parasını her seferinde aynı mesele sakız olmuş ağzınıza
- o bahsettiğin avrupada. birde yurt içinde ceza verilmeli. bir insan hileyle bir ödül almış hile yaptığı ortaya çıkmışsa o ödül ondan alınmalıdır.
-Bu da kendinizi avutmak için uydurduğunuz birşey; şikeyi Türkiye'ye galatasaray getirdi, herkez yapıyor vs. bu aslında biz yaptık ama onlar da yaptıya geliyor, neyse.
- Galatasaraydan da Fenerbahçeden de böyle oyuncuların yaptığı hareketler var onun yeri burası değil burda mesele beşiktaş fenerbahçe ittifakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?