Beşiktaştan Kluivert Bombası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaştan Kluivert Bombası

Valencia'da yedek kaldığı için mutsuz olan golcü oyuncu İspanya'dan ayrılmak istiyor. Yönetim transferden umutlu

Rota Kluivert

Valencia'da yedek kaldığı için mutsuz olan golcü oyuncu İspanya'dan ayrılmak istiyor. Yönetim transferden umutlu.

Beşiktaş iki yıldır transfer etmek istediği ancak bir türlü alamadığı Patrick Kluivert için yeniden harekete geçti. Siyah-beyazlı camiada gözden düşen Brezilyalı forvet Ailton'u satmak için uğraşan ve Avrupa'da pazara çıkaran Beşiktaş; teknik patron Tigana'nın santrfor talebi üzerine gözüne Kluivert'ı kestirdi.

YEDEKLİK KESMEDİ
Newcastle'ın ardından Valencia'ya giden Hollandalı golcü, geçen yıl Beşiktaş'ın teklifini geri çevirmişti. Kluivert, büyük umutlarla geldiği Valencia'da da beklediğini bulamadı. Villa, Angulo ve Mista gibi forvetlerin arkasında kalan yıldız futbolcu, mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini ifade etti.

TARAFTARI ATEŞLER
Kluivert'ın bu durumunu siyah- beyazlıları yeniden umutlandırdı. Taraftarını yeniden ateşlendirmeyi hedefleyen yönetimin, eski havasında olmayan Hollandalıyı transfer edebilmek için girişimlere başladığı öğrenildi.
Valencia'da oynayan 29 yaşındaki Hollandalı, geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre ilk 11'in dışında kaldı. Bu sürede formasını kaptıran ve sürekli yedek kalan Kluivert, sonradan oyuna girdiği 7 maçta da gol atma şansı bulamadı.

yitik savaşçı

Üye
Nouma ve Kluivert aynı tip oyuncular... Yakışır...

hidayet

hidayet

Üye
beşiktaştan bir çok transfer haberi duyuluyor ama hala bir icraat göremedik

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
bence bu transfer gerçeklsecek gibi..

slayer

Üye
Havası inmiş bir Kluivert iyidir.. İş yapar..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gelsin bakalım.. Ailtonda gelmeden övülüyordu ama kluivert öyle olmaz diye düşünüyorum..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Valla gelmez demiyorum , gelir

CisSe

Üye
Bence gelmez ama İnşallah gelir Çünkü bu adamlar Yaşlandıktan sonra Buralara gelirr

D3N1Z

D3N1Z

Üye
aynen oyle yaslandıktan sorna gelıyor baska ulkede bu yasda bu kadar para alamıyorlar cunku onun için belki carlos da fb ye gelebılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...