Beşiktaş'tan Diego Forlan bombası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş'tan Diego Forlan bombası
Başkan Yıldırım Demirören, Atletico Madrid’in dünyaca ünlü yıldızının işini yüzde 80 oranında bitirdi...










Beşiktaşlılar’a yeni sezon için şaşırmayacakları bir transfer haberi daha... Diego Forlan yüzde 80 oranında bitti. İşte transferin perde arkası...

Habertürk'ün haberine göre: Başkan Yıldırım Demirören yaklaşık 2 aydır yurt dışı seferlerine çıkıyordu. Bazen golf turnuvasına bazen da Cristiano Ronaldo ile yapacağı tatil merkezi için turlara çıkan Demirören’in asıl hedefinin ise yıldız transferi olduğu ortaya çıktı.

Simao transferi nedeniyle Atletico Madrid ile sıcak ilişkiler içerisinde olan Beşiktaş’ın patronunun dünyada geniş yankı uyandıracak bir olayın daha girişimlerinde bulunduğu öğrenildi. Demirören’in 19 Mayıs 1979 doğumlu Diego Forlan için kulübüyle masaya oturduğu belirtildi.

YILLIK 3 MİLYON EURO

Uruguaylı oyuncu ile İstanbul Çırağan'da görüşen Beşiktaş yöneticileri ve menajerler, golcü oyuncunun imzaya çok yaklaşmasını sağladılar.

A.Madrid ile 2013’e kadar mukavelesi bulunan Forlan için kulübüyle masaya oturan başkanın bonservisi konusunda söz aldığı ifade edildi.

Ünlü yıldız için Siyah-Beyazlılar’ın kasasından 8-9 milyon Euro arasında bir ücret çıkacağı belirtildi.

Paris’te menajeriyle görüşülen Forlan’a ise yıllık olarak 3 milyon Euro civarında bir ücret ödeneceği vurgulandı. Uruguaylı’nın Beşiktaş’a sıcak bakmasındaki en büyük etken de eski takım arkadaşı Simao’nun Siyah-Beyazlı takımda olması.

LUGANO'DAN BİLGİ ALDI

Diego Forlan’ın, Beşiktaş’tan teklif almasının ardından hemen F.Bahçe’de forma giyen vatandaşı Diego Lugano’yu aradığı öğrenildi.

A.Madrid’li oyuncu, Lugano’dan aldığı bilgiler üzerine Siyah-Beyaz renklere sıcak baktı. F.Bahçeli futbolcunun milli takımdan arkadaşı olan Forlan’a “Hiç düşünmeden gel. Türkiye, futbolla yatıp futbolla kalkan bir ülke. Beşiktaş çok önemli isimleri kadrosuna kattı. Büyük camia ve taraftarı çok ateşli” dediği belirtildi.

AİLEDEN TOPÇU


9 Mart 2011’de resmi twitter sayfasında, Arjantinli model ve aktris Zaira Nara ile nişanlandığını deklare eden ünlü yıldızın dedesi Juan Carlos Corazzo Independiente’de, babası Pablo Forlan ise Sao Paulo’da ve sonrasında Uruguay Milli Takımı’nda forma giydi.

PARASAL TRANSFER AKIŞI

Independiente’den Manchester’a: 11 milyon Euro
Manchester’dan Villarreal’e: 3.5 milyon Euro
Villarreal’den Atletico’ya: 21 milyon Euro

KOLEKSİYONCU

2002’den beri, adaşı Diego Lugano’nun kaptanı olduğu Uruguay milli takımının formasını giyiyor. 73 milli müsabakada 29 gole imza attı.

Manchester United’la 1’er kez lig şampiyonluğu, federasyon kupası ve süper kupa, Villarreal’le 1 kez UEFA İntertoto Kupası, Atletico Madrid’le ise 1 kez UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu ve UEFA Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Milli takımda 2004’te Copa America’da 3.’lük, 2007’de 4.’lük başarısını elde ederken, Dünya Kupası’nda ise 2010 yılında 4.’lük sevincini yaşadı.

Kişisel bazda, 2004-05 ve 2008-09 yıllarında Altın Ayakkabı, 2004-05 ve 2008-09 sezonlarında İspanyol Marca gazetesi tarafından Pichichi ve
2010 Dünya Kupası Altın Top ödülüne layık görüldü. Ayrıca 2010 Dünya Kupası All Star takımına seçildi.

Kulüp kariyerinde toplamda 502 maçta yer alıp 212 golün mimarı oldu.
 


MetQ7

MetQ7

Üye
Süper bir futbolcu.Umarım gelirde millet forvet görür:)
 
Kral 63

Kral 63

Üye
forlan gelirse guti gider bence zaten öyle haberler dolaşıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt