Beşiktaş'taki krizin perde arkası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş'taki krizin perde arkası!
Ekonomik kriz Beşiktaş'ın elini kolunu bağlıyor. Dün de Mustafa Denizli yaşanan parasal sıkıntıyı öne sürerek görevi kabul etmedi. Yönetim 10'dan fazla teknik adamla görüşmüş bir sonuca ulaşamadığı için Denizli ismine biraz da mecburiyetten sıcak bakmıştı.

Çünkü yönetim, özkaynak düzenine önem veriyor, bu anlayışa uyacak, genç oyuncuları kazanacak ve vizyonu olan bir hoca istiyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Fikret Orman, 5 yöneticinin Mustafa Denizli'yi istememesine rağmen tecrübeli hocada karar kılmış, önceki gün Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Denizli'nin yakın arkadaşı Erol Kaynar'ın Balmumcu'daki ofisinde bir görüşme yapmıştı.

Denizli "Yarışacak bir takım istiyorum. G.Saray, F.Bahçe ve Trabzonspor'la yarışırız. Gençleri oynatmamı istiyorsanız onu da hallederiz" demişti. Sadece parasal konu konuşulmamıştı. Dün bu konu gündeme geldi. Başkana, "Futbolcuların paraları zamanında ödenecek mi" diyen Denizli, "Bilemiyorum" cevabını alınca anlaşmaktan vazgeçti.

BİR TEK ANAHTARI İSTEMEDİ!

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi'nin Denizli için yakın çevresine "Bir Ümraniye'nin anahtarını istemediği kaldı" dediği öğrenildi. Levent Erdoğan ise hoca konusunda başkanın ince eleyip sık dokuduğunu belirterek, " Yeni oluşumun sıkıntılarını göze alabilen, kolej takımı oluşturabilecek bir teknik adam arıyoruz" dedi. .
KİM NEDEN OLMADI?

SLAVEN BİLİÇ: Tayfur Havutçu'nun gönderilmesi gündeme geldiği an yönetimin listesindeydi. Biliç, Lokomotiv Moskova ile anlaştı.
RALF RANGNİCK: 4. görüşme sonunda Beşiktaş'ın Avrupa'dan men edilmesi ve borçları mazeret gösterip gelmekten vazgeçti.
ERİC GERETS: Gerets'in Fas Milli Takımı ile sözleşmesinin sürmesi ve 2.5 milyon Euro tazminatı olması işi bitirdi.
LOUİS VAN GAAL: Kapıyı 3.5 milyon Euro'dan açınca ve sürekli olarak Avrupa yasağı ile futbolcuların para sıkıntısını gündeme getirince görüşme bitti.
ERTUĞRUL SAĞLAM: Sağlam, "Bursaspor'la sözleşmem var. Buradaki işlerim daha bitmedi. Beni düşünmeniz mutlu etti" diyerek teklifi reddetti.
RIZA ÇALIMBAY: Sivasspor teknik direktörüyle 3 kez görüşüldü. Ancak iş uzayınca ve bir türlü neticeye varmayınca Çalımbay, "Sivasspor'la sözleşmem var" dedi.
RASİM KARA-ZİYA DOĞAN: Siyah-Beyazlı camia Kara'nın sportif direktörlüğünde Doğan'ın teknik direktörlüğünü gündemine aldı. Ancak düşüncede kaldı.
MEHMET ÖZDİLEK: Antalyaspor'da son sezondaki başarısızlığı ve takımına 4 yılda ciddi bir mesafe aldıramaması gerekçe gösterilerek bu defter açılmadan kapatıldı.
HİKMET KARAMAN: İsmi ciddi olarak tartışıldı. Camiadan kabul görmeyeceği ve taraftarı heyecanlandırmayacağı yönünde fikir oluşunca bu transfere nokta koyuldu.
VAN HOOİJDONK: Menajerler pazarladı ancak Beşiktaş yönetimi eski F.Bahçeli futbolcuyu ciddiye almadı.
LE GUEN: Menajerler aracılığıyla görüşüldü. Bir süredir Afrika'da olması nedeniyle yönetim tarafından sıcak karşılanmadı.
VİCTOR FERNANDEZ: 1.5 milyon Euro'ya tüm yardımcılarıyla maliyeti karşılanıyordu. Ancak İspanyollar'ın Türkiye'de başarılı olamaması nedeniyle vazgeçildi.
SAMET AYBABA: "Para istemiyorum siz layık görürsünüz ama hırsım var. Yeniden yapılanmayı ben sağlarım" demesine rağmen bazı yöneticiler ve taraftarların olumsuz bakışları nedeniyle son yüz metrede Denizli'nin gerisinde kaldı.
Kaynak: Sabah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
326
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
376
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
285
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
613
Haydar
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
268
jojo_va


Üst Alt