"Beşiktaşta kalmak istiyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
"Beşiktaşta kalmak istiyorum"
Beşiktaş'ın Norveçli futbolcusu John Carew, Beşiktaş ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ve siyah-beyazlı ekipte kalmak istediğini söyledi. Carew, "Burada yapılacak daha çok işim var" dedi.

Beşiktaşlı futbolcular Carew, Çağdaş ve Tayfun, Beytepe Üniversitesi'nda katıldıkları panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Taraftarın çok şeyi hak ettiğini, gelecek sezon onları sevindirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Norveçli futbolcu, İnönü Stadı'ndaki ambiansı hiçbir yerde görmediğini vurguladı.

Bir öğrencinin, "Beşiktaş'a geldiğinde 'Nouma gibi beni de seveceksiniz' diye bir açıklaman olmuştu, ama sen hala onun kadar sevilmedin taraftarlar arasında, neden?" sorusuna, Carew şu cevabı verdi:

"Ben onun stat dışında yaptıklarını yaparmıyım, bilemiyorum. O çok başarılı ve karizmatik bir futbolcuydu. Umarım ileride ben de taraftarların gözünde onun gibi bir karizmaya sahip olurum."

Carew, kendisini barların önünde gördüğünü iddia eden bir öğrenciye de "Hiçbir zaman dışarı çıkmıyorum. Ama önemli olan beni barın önünde değil, içinde görmenizdir" dedi.

Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Çağdaş Atan, futbolu bıraktıktan sonra "Beşiktaşlı Çağdaş" olarak bilinmek istediğini söyledi.

Çağdaş, Del Bosque'nin başarılı olamama nedenini Türkiye Ligi'ni iyi bilmemesine bağlarken, "Ama Rıza hoca hem Türkiye Ligi'ni, hem de Beşiktaş'ı çok iyi biliyor. Rıza hocayı çok başarılı buluyorum, umarım bu başarı devam eder. Bizim bundan sonra birkaç prestij maçımız kaldı, onları kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Beşiktaş'a sezon başında İspanya'nın Espanyol kulübünden transfer olan Tayfun da Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirterek, "Ama teklifi yapan Beşiktaş ve teknik adam da Del Bosque olunca kararımı değiştirdim. Beşiktaş'a geldiğim için hiç pişman değilim" dedi.

Bir öğrencinin, "Daha önce Fenerbahçe'de de oynadın. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki fark ne?" sorusuna Tayfun şu cevabı verdi:

"Fenerbahçe daha karışık ve daha medyatik bir kulüp. Beşiktaş ise bir futbolcu için daha iyi ortama sahip."

Bu arada, Siyah-beyazlı futbolcular, Birinci Süper Futbol Ligi'nin 28. haftasında FB Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile yapacakları derbiyi kazanacakları iddiasında bulundular.
 


the_patriot

Üye
john carew john carew ı love you john carew daha ne diyeyim
 

méchant

Üye
Umarım kalır,hala performansını yansıtamıyor ama haftaya dönüm noktası olacaktır,bakalım nolcak :box:
 
Quattro

Quattro

Üye
İyi bir futbolcu ama anelka gibi gerçek gücünü hala göremedik. :)
 

the_patriot

Üye
her maçta en az iki penaltı yapılıyor carew e ama 2 maçta bir penaltı veriliyor
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aldıklarınız yetmiyor mu yuhh yani....
 

the_patriot

Üye
işte bu zihniyet böyle devam ettikçe .....vay ligin haline
 

karakartal

Üye
Evet iyi futbolcu ama ben daha iyisini ve daha hızlısını bekliyorum
Rıza hoca ve yönetimden :artı:
 

the_patriot

Üye
inşallah
 

Nicolas_Anelka

Üye
bencede bjk nin aradıgı isim degil penaltıdan kolay ne va ronu arif iyi yapardı gs li tam ustaydı o işlerde...
 

the_patriot

Üye
adamın hakkını vermek lazım bizim anelka onu bile yapamadı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt