Beşiktaş'ta hedef 3 puan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ta hedef 3 puan
[h=2]Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek Beşiktaş, rakibini yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.[/h]



Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek Beşiktaş, rakibini yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.
Ligin 25. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan ve lider Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ne mağlup olmasıyla puan farkını 4'e indiren siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa'yı yenerek hem haftayı 3 puanla tamamlamayı hem de Galatasaray'ın Kayseri'de puan kaybetmesi halinde zirveye biraz daha yaklaşmayı hedefliyor.
BJK İnönü Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
SON 5 HAFTADA 11 PUAN TOPLADI
Ligin son 5 haftasında 3 kez kazanan, 2 beraberlik alan Beşiktaş, 11 puan topladı.

Beş haftalık periyotta Gaziantepspor ile sahasında 1-1 berabere kalan deplasmandaki Trabzonspor mücadelesinden 0-0 eşitlikle ayrılan siyah-beyazlı takım, deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'u 3-1, Sivasspor'u 1-0 yendi, BJK İnönü Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadığı derbi mücadelesini ise 3-2 kazandı.
FERNANDES'İN DURUMU
''Kara Kartallar''da, Trabzonspor maçında sakatlanan Manuel Fernandes'in, Kasımpaşa maçında oynama olasılığı belirdi.

Trabzonspor karşılaşmasında sol uyluk arka adalesinde ağrı oluşan ve adalesinde zorlanmaya bağlı ödem ve küçük bir alanda kanama tespit edilen Portekizli oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak, sakatlığında iyileşme olan tecrübeli oyuncunun kesin durumunun bugünkü idmanda belli olacağı bildirildi.
Trabzonspor maçında sakatlanan Ersan Adem Gülüm'ün yarınki karşılaşmada takımdaki yerini alması bekleniyor.
Bu arada, sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan, ancak takımla çalışmalara başlayan Hugo Almeida ile Mustafa Pektemek'in teknik heyet tarafından kadroya alınabileceği öğrenildi. Sakatlığı tamamen geçmeyen Dentinho'nun ise kadroda yer alması beklenmiyor.
GÖKHAN SÜZEN CEZALI
Beşiktaş'ta sarı kart cezası bulunan Gökhan Süzen, Kasımpaşa maçında forma giymeyecek.

Ligde Beşiktaş formasıyla Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında sarı kart gören oyuncu, sarı kart cezası nedeniyle yarınki maçta takımını yalnız bırakacak.

3 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRDA
Beşiktaş'ta, Kasımpaşa maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Daha önceki karşılaşmalarda üçer sarı kart gören Filip Holosko, Necip Uysal ve Emre Özkan, yarınki mücadelede kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve ligin 27. haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.
LİGDE 20. RANDEVU
Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 20. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligde geride kalan 19 maçta siyah-beyazlıların büyük üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 14'ünü Beşiktaş kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı. Kasımpaşa ise hiç galibiyet elde edemedi.
Beşiktaş'ın lig maçlarındaki toplam 38 golüne, Kasımpaşa 10 golle yanıt verebildi.
Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, 2 aşamalı oynanan 1962-1963 sezonunda hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldular.

kaynak:ntvspor.net
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
trabzon maçını kaybetmesi kötü oldu fenerbahçe ve galatasaray avrupaya kafa yorarken alıp yürümesi gerekirdi o beraberlik bile çok kötü oldu inşallah bu hafta bir seri başlatırlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt