Beşiktaş'ta G.Antep maçı öncesi kriz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ta G.Antep maçı öncesi kriz!


[h=2]Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Gaziantepspor'la karşılaşacak Beşiktaş'ta Quaresma şoku![/h]
Milli takıma davet edilen Ekrem Dağ, Holosko ve Quaresma'nın milli takıma davet edilirken, üç federasyondan da oyuncuların yarın sabah kampta olmaları gerektiği dile getirildi.


Ayrıca Beşiktaş oyuncularını kampa göndermezse ciddi cezalarla karşı karşıya kalacağına da dikkat çekildi. Bunun üzerine Beşiktaş Yönetimi harekete geçti ve Q7 başta olmak üzere oyuncularını ülkelerinin kampına göndermek için uçak arayışlarına girdi. Bunun üzerine Siyah-Beyazlılar da büyük bir mağduriyet içerisinde bulunduklarını belirtip, Gaziantepspor maçının ertelenmesini istedi.Öte yandan Portekizli yıldız Quaresma özel bir uçakla İstanbul'a gelecek ve buradan da 03:00 uçağıyla Portekiz'in başkenti Lisbon'a gidecek.

Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, ülkelerinin milli takımlarına çağrılan futbolcularla ilgili durum değerlendirmesi yaptıklarını, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in duruma göre sabah Futbol Federasyonu'na Gaziantepspor maçının ertelenmesine ilişkin talepte bulunabileceklerini bildirdi.

Metin Keçeli, yaptığı açıklamada, Çek futbolcu Sivok'un milli maç davetinin gelmesi üzerine kadroya dahil edilmediğini kaydederek, şunları söyledi:
''Quaresma için davet, kafile Gaziantep'e gitmesinden sonra ulaştı. Holosko ve Ekrem konusunda henüz bir netlik yok. Avrupa'daki diğer futbol federasyonları pazartesi gününe maç koymamış. UEFA Avrupa Ligi oynayanlar, en geç pazar günü maçlarını oynamış. Biz Stoke City maçını perşembe günü oynadık. Cuma günü İstanbul'da döndük. Maç pazartesi günü olduğu için pazar günü Gaziantep'e gittik. Gelişmeleri takip ediyoruz. Başkan konuyu inceletiyor. Duruma göre Futbol Federasyonu'na erteleme talebinde bulunabiliriz.''
Metin Keçeli, Portekiz Futbol Federasyonu'na Quaresma'nın Gaziantepspor maçından sonra milli takıma gitmesi konusunda bir talepte bulunulduğunu ancak ülke federasyonunun bunu kabul etmediğini ve yıldız oyuncuyu istediğini söyledi.
Keçeli, Holosko'nun da Slovakya Futbol Federasyonu tarafından çağrılabileceğini ve bu oyuncu için de benzer bir durumun söz konusu olabileceğini sözlerine ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt