beşiktaşlılara özel hat sonu 1903 ile bitiyor süper

Sponsorlu Bağlantılar

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
beşiktaşlılara özel hat sonu 1903 ile bitiyor süper
sonu 1903 ile biten avea kontörlü hattım satılıktır.ankara içi elden teslim edilir sadece 200 ytl piyasada en az 2000 ytl samsung u600 alıcam ayrıca bu telefonla başa baş takas yapabilirim...ankra içi elden teslim edilir

ciko6189

ciko6189

Üye
naptın hacı ya kirletmissin ortamı tek bi konu yetmiyomu 4 tane açmıssın hereşyi bir konuda anlatabilirdin
diğer konularını sadece bu katogori kirletsin diyemi açtın

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
usta hattı acil satmam lazım ne kadar ilan verirsek o kadar şansımız artar dedim ama biraz abartmışız herhalde ksra bakmayınnnnn:coold:

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Piyasada 2000 tl'se Buyur Orda Sat Ayrıca Bu Tür Hatlar En Fazla 75 tl'dir..Ama Bu Fiyata Alıcı Bulursun.Bundan Fazla Yok Fiyasada Ama Son Zamanlarda Talep Çok. Bundan 1 Yıl Öncesinde 75 tlydi.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
seni ilgilendirmez nerde sattığım istersem 1000000000 bile isterim saçma yorumlar yazma bir daha bu bir ilan alan alır almayanın cevap yazmasına gerek yok

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
alpertemmuz Klavye Kaliteli Olsun Veya Olmasın Hiç Önemli Değil İstenirse Çok Çirkin Şeylerde Yazılır Çok Güzelde.Ama İnsan Kaliteli Olursa O Çok Çirkin Kısmı Aklından Bile Geçirmez.Anlayan Anladı.

Ayrıca Ben Bu Konularda Bilirkişiyim 7 Senedir Bu Sektörün İçindeyim Neyin Ne Olduğunu Biliyorum.Rahat Ol.Mesajın Devamını Okusaydın Ne Demek İstediğimi Anlardın.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
ben satmak istediğim fiyatı yazdım last eraser....sana al veya alma demedim........konulara msj yazarken dikkat et.Bu bir ilan , ve sadece konuyla ilgilennenler konuya msj yazar .konu ile ilgilenmek hat ilanı söz konusu olduğunda sadece alıcı olmak demektir(gerçekçi olarak düşünürsek).

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Arkadaşım Konuyla İlgileniyorum Bende. Bu Tip Bir Numara Arıyordum Bende Beşiktaş'lıyım Ama Hala İlk Mesajımın Devamını Okumamışsın Şu An Piyasada Bu Tip Numaralar Bulunamadığından Senin Verdiğin Ücrete Zaten Satılır.Ama Sencede 2000 Tl Piyasa Ürününü 200 Tl ye Satmak Mantıklı Mı? Benim Sana Demek İstediğim Piyasayı Bilmeden Yorum Yapman Yanlış.Anlamışsındır Umarım.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
yok yanlış anlamadım ama ilanı vermeden önce birkaç büyük sitede araştırma yaptım.......ayrıca biraz sert çıkış yaptım kusura bakma .....

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Önemli Değil.İyi Satışlar ;)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

ahmet-1514

Üye
hat satıldımı bn ilgileniyom 50 tl veriim helalinden

m.cocu

Üye
babacan sonu 1903 olan bu telefonun başı kaç ?

Üst Alt