## Beşiktaşlılar gözümüz aydın. Kleberson g-i-d-i-y-o-r !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
## Beşiktaşlılar gözümüz aydın. Kleberson g-i-d-i-y-o-r !!!
Brezilyalı futbolcu Türkiye’den ayrılma kararı alırken, yönetim yeni bir ön libero arayışına başladı

2005 yılında büyük umutlarla transfer edildiği Beşiktaş’ta bekleneni veremediği için ağır eleştirilere hedef olan Kleberson, sözleşmesinin fesih görüşmelerini yürütmesi için menajerini İstanbul’a çağırdı. Rusya, Ukrayna ve Yunanistan’dan öneriler alan Kleberson’un, menajerine, "En kısa sürede Türkiye’den ayrılıp, gelen tekliflerden birini değerlendirmek istiyorum. Beşiktaş’ı çok sevmeme rağmen iyi bir hava yakalayamadım. Teknik direktörümüzün bana pek sıcak bakmadığı bir gerçek. Tigana sürekli takımı gençleştirmek istediğini söylüyor. Benim için en iyisi bu takımdan gitmek" dediği belirtildi. Menajerin birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek Beşiktaş yöneticileriyle masaya oturması bekleniyor.

Ön libero arayışı

Kleberson’un takımdan ayrılmak istediğini bildirmesinin ardından Beşiktaş yönetimi yeni bir ön libero arayışına başladı. Teknik direktör Jean Tigana’nın Brezilyalı futbolcunun yerine yine bir yabancının alınmasını istediği ifade edildi. Fransız çalıştırıcının Güney Amerika liglerinden futbolcu istemediği, İtalya, Almanya ve İngiltere’den oyuncu alınmasının daha doğru olacağı görüşünü savunduğu kaydedildi.

Yöneticilerin de Tigana’ya, istediği oyunculardan birinin alınacağı konusunda garanti verdiği kaydedildi. Siyah beyazlıların ayrıca, şartların uygun olması halinde orta sahaya bir oyuncu daha alabilecekleri de bildirildi.

Yorumum : Kulüp açasından ara transfer döneminin kapanmasına 9 gün kalmışken; Kleberson'un satılma kararının şimdi verilmesi son derece basiretsiz bir davranış. Fiyat yükseltmlek için pazarlık edilecek gün bile yok. Adamı yok pahasına satacaklar.

Kleberson açısından ise gitmesi tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Ligin ilk yarısında daha ilk haftalardan itibaren resmen sahada "beni gönderin" diye bağırıyordu. Takım onunla çıktığı tüm maçlarda 10 kişi oynadı; hatta bırakın 10 kişi oynamayı, rakip forvetlere verdiği o güzel pasları hiç unutamam.Esasen Kleberson, Ailton"un gönderilmesinden bu yana gitmek için elinden gleen herşeyi yaptı; ama bizim yönetim bir türlü göremedi.
 

jöly

Üye
gelen gideni aratmasın da...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
370
Baskentliia
DaNq3rB0y
Cevap
9
Görüntüleme
522
Mad EagLe


Üst Alt