Beşiktaş'ın Yeni Transferi Hakan Arıkan'dan Runje'ye Mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chadashh

chadashh

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ın Yeni Transferi Hakan Arıkan'dan Runje'ye Mesaj
Beşiktaş'ın Yeni Transferi Milli Kaleci , Hayatının En Mutlu Dönemini Yaşadığını Belirterek, "Çok Çalışıp Kaleyi Runje'den Devralmak İstiyorum" Dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi milli kaleci , hayatının en mutlu dönemini yaşadığını belirterek, "Çok çalışıp kaleyi Runje'den devralmak istiyorum" dedi.

Siyah-beyazlı kulübe imza attıktan sonra ilk özel röportajını TV'ye veren , kulübede beklemek için Beşiktaş'a gelmediğini kaydederek, "Çok çalışıp kaleye geçmek istiyorum. İşim zor ama zorluklar beni asla yıldırmaz. Runje çok iyi bir kaleci. Başlarda bir takım şanssızlıklar yaşadı, fakat sonra kalitesini ortaya koydu. Ben çok çalışacağım, Runje'den çok şey öğreneceğime inanıyorum. Bu birliktelik Beşiktaş'ın başarısını arttıracaktır" diye konuştu.

Milli kariyerinin önemli sınavlarından bir tanesinde Brezilya'ya karşı görev yapan 1982 doğumlu , dünya yıldızlarına karşı ilk anda biraz heyecanlandığını, ama maç içerisinde bu heyecanını yendiğini belirtti. Milli Takım kampında Siyah-beyazlı futbolcularla bir araya geldiğini de söyleyen Arıkan, "Kampta sürekli olarak şampiyonluklardan bahsettik. Bu bir takımın başarıya olan inancıdır. Büyük bir sevinç yaşıyorum. Bir an önce taraftarlarımızın karşısına çıkacağım günleri bekliyorum. Bu sezon

Beşiktaşımız'ı büyük yerlere getireceğimize inanıyorum" dedi.

Forma numarası olarak eşinin doğum yılı olan 84'ü seçmeyi düşündüğünü ifade eden milli kaleci, bu rakamın şanslı bir rakam olduğuna inandığını söyledi. Kimseyi idol olarak görmediğini, ama Rüştü ve Buffon'u çok beğendiğini söyleyen , "Kimseyi kendime idol olarak seçmedim. Kendi tarzımı oluşturduğumu düşünüyorum. Beşiktaş'a geldiğimin farkındayım. Kaleye geçmek istiyorum ve bunun için çok çalışmam gerekiyor. Hiçbir zaman yedek oynamayı düşünmedim" ifadelerini kullandı.

İnönü Stadı'nın atmosferinden çok etkilendiğini de vurgulayan milli kaleci, "Ankaraspor ile birlikte İstanbul'a geldiğimizde taraftarlarımız beni çok etkilemişti. Gerçekten bu statta bambaşka bir atmosfer var. Rakip takım futbolcularının o ortamdan ürkmemesi mümkün değil. İnönü'ye çıkacağım günü düşündükçe çok heyecanlanıyorum" şeklinde konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...