Beşiktaş'ın Transfer Karnesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ın Transfer Karnesi
Beşiktaş’ta gidecekler-kalacaklar ve alınacaklar gün geçtikçe netleşmeye başlarken eksik mevkiiler hemen hemen tamamlandı.

Beşiktaş’ta gidecekler-kalacaklar ve kadro şekillenmeye başladı. Özellikle yerli transfere hızlı başlayan siyah beyazlılar, Trabzonspor’dan Egemen Korkmaz, Gençlerbirliği’nden Mustafa Pektemek, Rapid Wien’den Veli Kavlak ile Tanju Kayhan ve bonservisi Bayer Leverkusen’de olan Burak Kaplan’ı kadrosuna kattı.

İç transferde ise satış listesine konulan kaleci Hakan Arıkan ve savunma oyuncusu Erhan Güven için Süper lig takımlarından teklifler yağarken, fazla forma şansı bulamamasına ve iyi bir perfonmans sergileyememesine rağmen yılda 2.3 milyon Euro kazanan Mert Nobre için gelen teklifler değerlendirilecek. Bobo ile yapılan görüşmeler de sonuçsuz kaldı. Brezilyalı oyuncuya önerilen paranın ardından Bobo, görüşmelere devam etmedi. 5 sezondur Türkiye'de olan Bobo böylelikle Beşiktaş'tan resmen ayrılmış oldu.

Tayfur Havutçunun listesinde bulunan Olcan transferi için Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl ile görüşecek olan başkan Yıldırım Demirören, Hilbert ile takas önerisinde bulunacak. Beşiktaş’ta bir dönem oynayan ancak çıkışı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da yapan İbrahim Akın için Holosko ile takas teklifinde bulunulacak. Bonservisi Adanaspor kulübünde bulunan Ersan Gülüm için ise Adanaspor Kulübü başkanı Bayram Akgül ile bonservisi pazarlığı sonuçsuz kaldı. Henüz bir aşama kaydedilemeyen Ersan transferinde Adanaspor, başka takımlarla da görüşeceğini açıkladı.

Kadroda yer alan Yabancı oyuncular konusunda ise, 4 milyon Euro bonservis bedeli ile alınan Ferrari yılda 2.5 milyon Euro kazanıyor. Oynamamasına rağmen parasını kazanan İtalya futbolcu gönderilmesi durumunda aldıkları ve alacakları ile birlikte Beşiktaş’a toplam 15 milyon euro’ya mal olmuş olacak. Sivok’un kalacağı açıklandı Beşiktaş ile yola devam edeceğini açıklayan Almeida, bu kararı ile yüksek bir ücret isteyen Forlan transferini rafa kaldırırken Valencia kulübü ile Fernandes transferi için anlaşma sağlandı.

Transferi büyük ölçüde tamamlayan Beşiktaş transfer komitesinin Arjantin yada Brezilya’dan bir golcü alınacağı birde yabancı stoper takviyesi yapılacağı öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt