Beşiktaş'ın Süper Final'de işi zor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ın Süper Final'de işi zor


Kardemir Karabükspor maçıyla 34 haftalık lig maratonunu tamamlayan siyah-beyazlı takım, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda karşılaşacağı rakipleri karşısında bu sezon başarısız bir görüntü sergiledi.

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile karşılaşacak ''Kara Kartallar'', geçmiş sezonlarda birçok kez şampiyonluk mücadelesi verdiği bu rakiplerine karşı istediği sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşadı.

Süper Final'deki rakiplerinden sadece Trabzonspor'u yenen Beşiktaş, 3 rakibine de bu sezon mağlup olmaktan kurtulamadı. Siyah-beyazlı takım, derbi mücadelelerinde 2 de beraberlik elde ederken, rakipleriyle oynadığı 6 karşılaşmadaki 18 puanın sadece 5'ini hanesine yazdırabildi.
GALATASARAY VE FENERBAHÇE'Yİ YENEMEDİ
Beşiktaş, ezeli rakiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bu sezon yenemedi.

Süper Final'deki rakipleriyle sezon içinde 4 karşılaşma yapan siyah-beyazlı ekip, taraftarlarına galibiyet hediye edememenin üzüntüsünü yaşadı.

DOLMABAHÇE'DE YENEMEDİ
Galatasaray ve Fenerbahçe ile 2 kez berabere kalan ''Kara Kartallar'', 2 karşılaşmada ise mağlup oldu.

Siyah-beyazlı takım, bu sezon ilk 3 sırada yer alan rakipleri karşısında Fiyapı İnönü Stadı'nda galibiyete hasret kaldı.
Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı'nda Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u konuk ettiği maçların 3'ünde de kazanma başarısı gösteremezken, bu mücadelelerde 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
TEK GALİBİYET TRABZONSPOR'A KARŞI
''Kara Kartallar'', şampiyonluk mücadelesi vereceği rakiplerinden sadece Trabzonspor'u bu sezon yenebildi.

Kendi sahasında rakiplerine karşı başarısız bir görüntü çizen siyah-beyazlı takım, bordo-mavili rakibini Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0 yenme başarısı gösterdi.
SÜPER FİNAL ÖNCESİ YILDIZLAR FORM DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYOR
Beşiktaş'ın Süper Final öncesi en büyük sıkıntısı, kadroda bulunan yıldız futbolcuların form düşüklüğü yaşaması oldu.

Siyah-beyazlı takım, sezonun en önemli dönemi öncesi son maçlarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını şampiyonluk için endişeye soktu.
Spor Toto Süper Lig'deki son 12 haftada sadece 2 kez kazanabilen ''Kara Kartallar'', 6 maçtan da mağlup ayrıldı. Dört karşılaşmayı da berabere bitiren Beşiktaş, son 12 maçta sadece 10 puan toplayabildi. Yıldız oyuncuların da büyük düşüş yaşadığı Beşiktaş'ta son maçlardaki isteksiz oyun da teknik heyeti düşündüren konulardan biri oldu.
PUAN FARKI OLACAK
Siyah-beyazlı takımı, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda zorlayacak en önemli konu aradaki puan farkı olarak ortaya çıktı.

Sezonun son maçlarında aldığı yenilgilerle zirveden bir hayli kopan Beşiktaş, Süper Final'de puan kaybına tahammülü olmayacak. Ligin 34 haftası sonunda 55 puana ulaşan ''Kara Kartallar'', lider Galatasaray'ın bir hayli gerisinde Süper Final mücadelesine başlayacak.
TEKNİK HEYET DEĞİŞİKLİĞİ
Beşiktaş'ta Süper Final öncesi teknik heyetteki değişimin sonuçları da merakla bekleniyor.

Sezonun son maçlarında başarısız sonuçlar alan Carlos Carvalhal ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, Portekizli teknik adamın yerine Tayfur Havutçu'yu getirdi.
Tayfur Havutçu, bu sezon takımın başında ilk maçına Kardemir Karabükspor deplasmanında çıkarken, siyah-beyazlı ekip, 1-1'lik sonuçla sahadan ayrıldı.
RAKİPLERİYLE YAPTIĞI MAÇLAR
Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki rakipleriyle bu sezon yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:
Beşiktaş-Fenerbahçe..: 2-2
Beşiktaş-Galatasaray.: 0-0
Trabzonspor-Beşiktaş.: 0-1
Fenerbahçe-Beşiktaş..: 2-0
Galatasaray-Beşiktaş.: 3-2
Beşiktaş-Trabzonspor.: 1-2
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt