Beşiktaş'ımızı bu ülkede İsrail gizli servisi koruyacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ımızı bu ülkede İsrail gizli servisi koruyacak.
Avrupa Ligi'nde yarın İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile oynayacak Beşiktaş için İsrail'de geniş güvenlik önlemleri alınacak... Mossad alarma geçti...

İsrail güvenlik güçleri, buün İsrail'e gidecek beşiktaş için yoğun güvenlik önlemleri alıyor... Siyah-Beyazlılar'ın kalacağı otelin dışında ve içinde MOSSAD ajanları adeta kuş uçurtmayacak...

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde yarın İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile deplasmanda yapacağı maç için İsrail güvenliği alarma geçti. Bugün, İsrail'e hareket edecek Siyah-Beyazlı kafileyi MOSSAD olarak bilinen İsrail Gizli İstihbarat Servisi koruyacak.

KUŞ UÇMAYACAK

Beşiktaş kafilesi, İsrail'e iner inmez geniş bir güvenlik çemberi uygulanacak. Siyah- Beyazlılar'ın onlarca aaraçlık bir eskort konvoyu eşliğinde konaklayacağı otele götürüleceği belirtildi. Yoğun önlemler bunlarla da sınırlı kalmayacak. Siyah- Beyazlılar'ın konaklayacağı otelin 1 kilometre çapı genişliğindeki bir alandan başlamak üzere, binaların çatılarına ve geçiş yollarına özel güvenlik güçleri konuşlandırılacak. Otelin içinde ve özellikle de Beşiktaşlı futbolcuların odalarının bulunacağı katta ise gizli ajanlar ve güvenlik görevlileri 24 saat boyunca hazır kıta nöbet tutacak.

OTEL TEYAKKUZDA

Siyah-Beyazlılar'ın konaklayacağı otelin ise kafilenin rahatı için özel tedbirler aldığı kaydedildi. Beşiktaşlı oyuncuların kalacağı kata başka misafir kesinlikle alınmayacak. Siyah-Beyazlı kafilenin yiyecekleri için de özel olarak hazırlanan otel personelinin islamişartlara uygun etleri kafile için şimdiden hazırladığı kaydedildi.

İSTANBUL' DA DA AYNISI OLDU

Beşiktaş ile Maccabi Tel Aviv arasında grupta İstanbul'da yapılan ilk maçta da güvenlik güçlerimiz İsrail ekibi için geniş güvenlik önlemleri almış, Maccabi takımının rahatı için her koşul sağlanmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt