greenmile
Üye
UEFA Avrupa Ligi gruplarında birinci olan takımlar seribaşı, ikinci olan takımlar seribaşı olmayan pota yerleştiriliyorlar. Statünün tek esprisi Şampiyonlar Ligi üçüncülerinin en iyi 4 ve en kötü 4 olarak ayrılıp seribaşı ve seribaşı olmayan potlara dağıtılacak olması. Bu şekilde 16'şar takımlı iki pot oluşturulmuş olacak ve herhangi bir kısıtlama olmadan takımlar eşleşecekler.
----------Eklendi @ 23:18:38 ---------- Yazıldı @ 23:18:00 ----------
1.ler kimle eşleşecek
aynen öle 2.ler de seribaşı olacak
1ler aralarında kapışıyorlar
O konuları başka bi gün tartışırız tartışılacak pek bi yanıda yok ama olsunaynen İbrahim ya soruşturmadaki tüm takımları göndermessin yada soruşturma bitene kadar kimseyi engellemessinNeyse bu konuya girmeyelim Beşiktaş hak etti kazandı,bakalım önümüzdeki maçlara
O konuları başka bi gün tartışırız tartışılacak pek bi yanıda yok ama olsunÖnümüzdeki maclar dedinde pazar gününden beri iddaa oynamıyorum canım acayip iddaa çekiyo
Cuma maçları her zaman iyidir az maç olan bültenler her zaman avantajlıdır
yarın bi bakalım güzel maçlar varsa belki bende yaparım
Cuma maçları her zaman iyidir az maç olan bültenler her zaman avantajlıdıraz mac az risk
Almanya 2.ligi kg var de fransa 2.lige de kg yok de kafadan maclara bile bakmadan kodlarla 4 mac yaz 20 misli bas parayı bul
ama genelde almanya 2.ligi,fransa 2 ligi oluyo cuma günleri
Almanya 2.ligi kg var de fransa 2.lige de kg yok de kafadan maclara bile bakmadan kodlarla 4 mac yaz 20 misli bas parayı bul
Ama sen inceleyerek oynuyosunuz o yanlış macları izlemiycen sadece kodları yazcan 1 gün sonra bakcan sonuclara
parayı bul muson maça yattığım kuponlarla ev sahibi olmuştum şimdi
Ama sen inceleyerek oynuyosunuz o yanlış macları izlemiycen sadece kodları yazcan 1 gün sonra bakcan sonuclara
O bazen iyi bazen kötü oluyo ama gol oldumu gec geliyo oraya 1 hafta önceye kadar öyleydi değiştiyse bilemem
denemedim şey kalmadı.Mesela takip etmem sonuçları ntvsporu izlemek için sonuca bakmasamda pat yanıp söner ekran altındaki şerit benim takım gol yemiş öyle yani
Besiktas kazanacak diye bas bas bagirdim . Konularda bu mesajlarimi görebilirsiniz .Tebrikler Karakartal . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?