Beşiktaş'ımız Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 1-0 Yendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1ler aralarında kapışıyorlar

Çıksında nası çıkarsa çıksın,rakibi çıkınca düşünürüz

Rakip ts olsun biraz zor gibi ama süpriz olsun bi kerede

bak trabzonun sabah akşam grupta 4.olmasını diliyorum

ama bjk çıksın kader mahkumuyuz onlarla

Tepkiler: 'İbrahim'
Duaların kabul olacak ts anca sonuncu olur ben galatasaraylı olmama rağmen fb nin çıkarılıp trabzonun sampiyonlar ligine alınmasının yanlış olduğunu düşünüyorum böle sacma bi olay sadece bizim ülkemizde olur

Tepkiler: greenmile
aynen İbrahim ya soruşturmadaki tüm takımları göndermessin yada soruşturma bitene kadar kimseyi engellemessin Neyse bu konuya girmeyelim Beşiktaş hak etti kazandı,bakalım önümüzdeki maçlara

aynen İbrahim ya soruşturmadaki tüm takımları göndermessin yada soruşturma bitene kadar kimseyi engellemessin Neyse bu konuya girmeyelim Beşiktaş hak etti kazandı,bakalım önümüzdeki maçlara
O konuları başka bi gün tartışırız tartışılacak pek bi yanıda yok ama olsun Önümüzdeki maclar dedinde pazar gününden beri iddaa oynamıyorum canım acayip iddaa çekiyo

Tepkiler: greenmile
O konuları başka bi gün tartışırız tartışılacak pek bi yanıda yok ama olsun Önümüzdeki maclar dedinde pazar gününden beri iddaa oynamıyorum canım acayip iddaa çekiyo

yarın bi bakalım güzel maçlar varsa belki bende yaparım

Ama sen inceleyerek oynuyosunuz o yanlış macları izlemiycen sadece kodları yazcan 1 gün sonra bakcan sonuclara

denemedim şey kalmadı.Mesela takip etmem sonuçları ntvsporu izlemek için sonuca bakmasamda pat yanıp söner ekran altındaki şerit benim takım gol yemiş öyle yani

denemedim şey kalmadı.Mesela takip etmem sonuçları ntvsporu izlemek için sonuca bakmasamda pat yanıp söner ekran altındaki şerit benim takım gol yemiş öyle yani
O bazen iyi bazen kötü oluyo ama gol oldumu gec geliyo oraya 1 hafta önceye kadar öyleydi değiştiyse bilemem

DiaBLoS

Admin
Besiktas kazanacak diye bas bas bagirdim . Konularda bu mesajlarimi görebilirsiniz . Tebrikler Karakartal . . .

Tepkiler: Tuba.Erva

haltie

Üye
Son maçların çoğunda son dakika golü yedik.Bu maçta resmen kabus gibiydi son dakikası.Beşiktaş ilk golü attıktan sonra ikinci golü bulmakta zorlanıyor.zaten onu bulsa farka gidecek.bu yıl örneklerini gördük.çok puan verdik bu yüzden.ama galibiyet şarttı iyi oldu bu.beşiktaşın defansı iyi hücum hattı idare eder tek sıkıntı alex selçuk arda tarzı bir oyuncunun eksikliği.gutiden bu saatten sonra umudum yok fernandes umarım kendini toparlar

minoo

Üye
Mert'in de dediği gibi, son 1 dakikadan 5 dakikalık özet çıkartılır. Son dakika inanılmazdı. Tam maç bitti derken gol yeseydik ağlardım valla Bi baktım Kiev kalecisi de orda Güzel maçtı. Yakıştı kartalıma.

Tebrikler Beşiktaş'ım

Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...