Beşiktaşa gelmek istiyorum (Ozan İpek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaşa gelmek istiyorum (Ozan İpek)
Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor’un yıldız futbolcusu Ozan İpek Haber 1903 sitesine konuşmuş, Beşiktaş’ta forma giymek istediğini belirtmişti. Haberin ardından Bursaspor açıklama yayınlayarak ilgili haberi yalanlamıştı.

Yalanlamanın ardından gözlerin çevrildiği Haber 1903 sitesi, Ozan İpek ile gerçekleştirilen tele röportajın ses bandını yayınladı.

İşte Ozan İpek`in bomba açıklamaları; “Ben Beşiktaş kulübünde oynamak istiyorum. İlk başlarda Bursaspor`da kalma planlarım vardı. Fakat daha sonra kararımı değiştirdim ve Beşiktaş`ta oynamak istediğimi yöneticilere ilettim. Beşiktaş bu yıl çok güçlü bir kadro kurdu. Quaresma transferi çok büyük bir olay. Bence bu sene şampiyonlukta en büyük favorilerinden biri Beşiktaş`tır. Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş'tayım.“

• Beğen
Tepkiler: Hkn's

Hkn's

Üye
bu haberi duyduguma gercekten sevındım
Fenere gelmesınde kıme gıdıorsa gıtsın kucuk takım topcusu bu buyuk takımda hıcbırsey yapamaz...Mıllı takımda ztn bellı etti bu durum kendını hemen...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bence iyi topçu sercana bin basar

Hkn's

Üye
bak burda yuzde 100 haklısın sercandan daha ıyı oyuncu

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sercanı almayız inş

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bu adam sol açık oynamıyormuydu bjk de sol açıkta q7 var

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
q7nin yedeği olur :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bursada 1 sene gider 2. garantisi yok;)

Hkn's

Üye
Bursa bu sene ligde bişey yapamaz ama şampiyonlar liginde süpriz yapablir :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
adı üstünde sürpriz inşallah çok iyi yerlere gelirler tabi ama çok kolay değil kadro da kaç kişi o kadar üst düzey maçları kaldırabilir oda önemli

Necmati

Necmati

Üye
ozan - beşiktaş olabilir :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yok bu zihniyetle olmaz

Q7R7

Q7R7

Üye
benim bursa hakkında bi teorim var aslında beyler:hmmm
federasyon gelirlerden ve futbola olan meraktan son zamanlarda memnun değildi ve artış olsun die bi proje yaptılar...
5. büyük gelmeliydi ama bu öyle bi takım olmalıydı ki dengeliyecekti derken kayserispor geldi ;) zenginlerin şehri iyi para akışı olabilirdi fakat olmadı bi katakulle hooop aşağıda :D
sonra sivas türkiyenin yaygın nufuslu en kalabalık memleketi 81 vilayette vardır bi evladı ;) derken oda olmadı bize ateşli taraftar gurubu lazım dediler ve bursa çıkageldi biraz ivme kazanınca ikinci bi el yapışrı arkalarına ve başladı itmeye son dönemecide kendileri geçti ve hakettiler aslında ama yinede hakem hatası yada bi vukaat olmadan bitirdiler ligi 2009-2010 şampiyonu bursaspor ve bu senede o el arka çıkarsa ligde rahat olurlar ligde rahat olurlarsa avrupayada yansır bu ;) tabi bu benim teorim sadece mantıklı yada mantıksız :ehe:hmmm:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yani bursasporu şampiyonlar liginde merak ediyorum gerçekten nasıl bir futbol anlayışı olacak nasıl olacak sabırsızlanıyorum

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Necmi olur dediyse olur Halit

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe boynumuz kıldan ince o zaman:ehe

SucX

SucX

Üye
Bursadan gelecekse volkan şeni isterim diğerleri işimize yaramaz..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bursadan gelecekse volkan şeni isterim diğerleri işimize yaramaz..

aynen volkan gerçekten iyi:oke: birde hurşut diye bir oyuncu var ben çok beğendim onu bu sene büyük takımlar özellikle beşiktaşın almasını isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...