Beşiktaş'a bu 3 isimden biri gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Beşiktaş'ta Metalist mağlubiyeti sonrası ortalık toz duman oldu. Yönetim Ertuğrul Sağlam'ın bileti kesildi, adı geçen üç teknik adam için görüşmeler başlıyor.

Beşiktaş'ın Metalist Kharkıv'e farklı yenilip UEFA Kupası'dan elenmesinden sonra siyah-beyazlı yöneticiler, faturayı "Hayat devam ediyor" diyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a kestiler.
Lig TV' muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgilere göre, yöneticilerin bir kısmı Türk teknik adam isterken diğer taraftan da ağırlıklı olarak yabancı teknik adam görüşü benimsenmiş gibi duruyor.
Bu isimlerin hepsi de Galatasaray kökenli teknik adamlar. Mustafa Denizli, Lucesecu ve Gerets akla gelen ilk isimler.

semih_sk

semih_sk

Üye
gerets ya da lucescu BJK $ampiyon yapabilir t.adamlardan..bence..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yeter bu kadar. Ne olmuş elenmişsek. Bir maç kayboluyor hemen istifa tamam bunu anladık ama daha düne kadar "sağlamla 5 yıl daha uzatalım" diyen yönetim değilmiydi. Bu kadar da olmaz. Neden sağlam neden türk teknik adam, daha güvenilir olduğu için mi? Hayır! Çünkü türk teknik adam istediğin de hemen yollayabilirsin ama yabancı olduğu zaman yollamak için söz deyimi 40 dereden su getirdiyor gittiğinde de ne var ne yok söküp alıyor. Ama türk teknik adam öyle değil 5 kuruşa çalışır, istediğin zaman kovarsın ve ne mahkemeyle nede başka yerlerle uğraşırsın. Yazık, eğer sağlam giderse yazık olur. Gelen teknik adam kim olursa olsun bir sene oynatıp sonra soyup sovana çevirip gider.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Yeter bu kadar. Ne olmuş elenmişsek. Bir maç kayboluyor hemen istifa tamam bunu anladık ama daha düne kadar "sağlamla 5 yıl daha uzatalım" diyen yönetim değilmiydi. Bu kadar da olmaz. Neden sağlam neden türk teknik adam, daha güvenilir olduğu için mi? Hayır! Çünkü türk teknik adam istediğin de hemen yollayabilirsin ama yabancı olduğu zaman yollamak için söz deyimi 40 dereden su getirdiyor gittiğinde de ne var ne yok söküp alıyor. Ama türk teknik adam öyle değil 5 kuruşa çalışır, istediğin zaman kovarsın ve ne mahkemeyle nede başka yerlerle uğraşırsın. Yazık, eğer sağlam giderse yazık olur. Gelen teknik adam kim olursa olsun bir sene oynatıp sonra soyup sovana çevirip gider.

Lütfen saçmalama... Ertuğrul Sağlam hâlâ bjk daysa taraftar sayesindedir. 8-0 lık liverpool yenilgisinden sonra nasıl kaldı? Geçen sene ligdeki başarısızlıkta nasıl kaldı? Yeter artık yaa.. Tamam eski beşiktaşlı dedik bağrımıza bastık ama sezon başında "KADIKÖY DE FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ" diyip metalist gibi bir takıma 4-1 yenilmek, ve de bu kadar şeyin üzerine "HAYAT DEVAM EDİYOR" diyip paçayı kurtarmaya çalışmak kabul edilemez. :@:@

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Lütfen saçmalama... Ertuğrul Sağlam hâlâ bjk daysa taraftar sayesindedir. 8-0 lık liverpool yenilgisinden sonra nasıl kaldı? Geçen sene ligdeki başarısızlıkta nasıl kaldı? Yeter artık yaa.. Tamam eski beşiktaşlı dedik bağrımıza bastık ama sezon başında "KADIKÖY DE FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ" diyip metalist gibi bir takıma 4-1 yenilmek, ve de bu kadar şeyin üzerine "HAYAT DEVAM EDİYOR" diyip paçayı kurtarmaya çalışmak kabul edilemez. :@:@

:sukur: öf öf arkadaş beni anlamadın ki ben bu dediklerinin aksini söylemiyorum. Benim dediğim her yenilgiden sonra böyle istifa seslerinin yükselmesidir.:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama böyle kritik maçlarda dandirik takımlarada yenilmek olmaz!!
herifler uefadan eledi yaw!!!

arslansem

arslansem

Üye
Yeni teknik direktör adayları gazetelerin uydurmasıdır fazla takılmayın :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekleyip görecez uydurma mı deilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...