Besiktaş Tomas Junu Aldı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Besiktaş Tomas Junu Aldı...
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüşüp Çek futbolcu Jun'u transfer etmek istediklerini söyledi. Bordo-Mavili ekibin gözden çıkardığı oyuncu için Albayrak'tan olumlu yanıt alan Demirören Karadeniz ekibinde henüz golle tanışamayan, cancak Çek Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkat çeken Jun'un transferi konusunda el sıkıştı. Alman ekibi Nürnberg ile görüşen Jun'a ulaşamayan Beşiktaşlı Yöneticiler bu oyuncunun menajeri Mithat Halis'den de 'Olur' yanıtını aldı. Tigana'nın bilgisi dahilindeki bu görüşmelerin bugün imza aşamasına gelmesi bekleniyor.

Kaynak : Milliyet

yitik savaşçı

Üye
Tomas Jun sezon sonuna kadar Beşiktaş'a kiralanmış. Trabzonspor'a 250.000 Dolar ödenecekmiş...

Kaynak: CnnTürk

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Gerçekten böyle bir durum söz konusu ise iki taraf adına da hayırlı olsun derim ama ben yine pek umut ile bakmıyorum

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarı ile iyi bir oyuncu ama Trabzonspor iyi kullanamadı bence...

yitik savaşçı

Üye
Hiç izleme fırsatım olmadı; yorum yapamayacağım...

night990

Üye
bir beşiktaşlı olarak hayırlısı olsun diyorum,iyimi oldu derseniz bekleyip görelim derim,yönetime tebrik 6 lık almışlar beğenirlerse satın alma opsiyon felan iyi olmuş

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Transferi gerçekleşti , hayırlı olsun iki taraf adına.

berkant10

berkant10

Üye
bu beşiktaş hakkaten transferden anlamıyor gerçi kiralamışlar ama olsun

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
tomas jun trabzona gelmeden once
Cek ligi gol kraliydi

berkant10

berkant10

Üye
çek ligini lütfen abartmayalım.bizim ligimiz bile çek liginden kat ve kat kalitelidir

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bizim ligimiz tabiki daa kaliteli ama
Cek'ler su an dunya siralamsinda 3 yada 4.
ve bu oyuncularin hepsi cek liginden cikma
ayrica Jun'da milli takimda forma giyen bir futbolcu

berkant10

berkant10

Üye
madem gol kralıydı insan bir gol atardı bare bu ne ya 0

ilyas71

Üye
Youla yı gönderip yerine Jun u almak çok akıllıca değil . Youla hiç olmazsa ara sıra gol atıyodu.

seyfofen

seyfofen

Üye
Bence bjk gs gibi sırf taraftarına transfer yaptı görüntüsü vermek içün şaşkınca transferler yapıp geçen sene olduğu gibi kendini maddi manevi zora sokuyor kendi gibi ts'da ibresi aşağı inen birtakımdan futbolcu alıyor gemisini batıran kaptana yeni bir gemi vermek gibi.. dostça misal. FENERLİ

Caine

Caine

Üye
bence jun bjkde iş yapar
trabzon elindeki silahını kullanamıyordu ama tigana bu adamı kullanır...
jun çok iyi bir oyuncu ama kıymetini bilemediler sadece. youla ile kıyaslanamayacak kadar üstün bir oyuncudur emin olun. sparta prag'da gol kralı olduğu sene attığı bütün gollerin özetlerini izledim de bu adam boş değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...