Beşiktaş Symbian 9.1 Themes RonA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byrona

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Symbian 9.1 Themes RonA
Bu temayıbu hale getirmek için saatlerce uğraştıım.İkonları olsun içeriği olsun elimden gelinceye kadar kusuru kalmamıştır.Umarım beyenirsiniz.İyi günlerde kullanın..

• Beğen
Tepkiler: fırat4423, AJİR, mayıs ve 5 diğerleri

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

zOEna-tR

zOEna-tR

Üye
emeğe saygı teşekkürler biraz daha iyi olabilirdi devam..:D

haltie

haltie

Üye
ya şöyle sağlam sade kalite ikon bjk teması bulamıcaz sanırım:kop:

merty24

merty24

Üye
emeğine sağlık

yagizbogac

yagizbogac

Üye
herşey birbirine girmiş iconlar temanın içinde kaybolmuş ve mesaj gelse gelen mesajı okumakta özel bir çaba gerektirir sanırım.. başarısız bir tema olmuş ama paylaşmışsın emeğine sağlık dostum :)

zOEna-tR

zOEna-tR

Üye
herşey birbirine girmiş iconlar temanın içinde kaybolmuş ve mesaj gelse gelen mesajı okumakta özel bir çaba gerektirir sanırım.. başarısız bir tema olmuş ama paylaşmışsın emeğine sağlık dostum :)
keşke maxicepper kardeşimizde böyle pozitif yorumlar yazsa

'Davut

'Davut

Üye
İconlar dışında Güzel tema...Emeğe saygı...:oke:

zOEna-tR

zOEna-tR

Üye
eserse yazarım bi ara sen tema görmemişsin walla zamanım olsa. ya da gerçeği söylerdim ama boşver sen yeni bir maxi hesabı açmaya gerek yok.

Arkadaşım böyle dengesiz cevaplar yazıp benim kafamın tasını attırma burda amacımız her ne kadar kotu tema vs olsada paylasım yapmaktır (paylaşmak)Yorumlar, yapılan paylaşıma verilen kişisel olumlu veya olumsuz görüşlerden oluşur ama gelipte böyle saçma sapan yorumlar yazıp paylaşımın ne amaçla yapıldığı anlayamayan ve yorum yazmasını daha öğrenemeyen insanların paylaşımcılara böyle sözlerle yorum yapması çok sinir bozucu birşey. Daha sitede bir konun veya hiçbir şekilde teşşekkür vs olmayan basit, beleşci ,yararsız ,yorum yapmasını bilmeyen kişiliksiz daha büyüyememiş bir olgusun...............

--------------- Ekleme ---------------

sen bu amacı hala anlamamakta ısrar ediyorsun ve hala saçmalıyorsun

byrona

Üye
    Konu Sahibi
Bundan sonra sade yaparım.Beyenip beyenmek sizin elinizde.Olumsuz yorumlarıda göz alarak daha sadece ikonlar kullanırm bende.Şuan pc mi kardeşime verdim iki hafta sonra gelecek.Şua anlık 3 tema daha vardı fkat bu ikonlarla yapılmmış.
Ufak bi not:Bu ikonlar sadece menüde geçerli diğer kısımlar sade ikonlar kullandım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
emege saygı yinede teşekkrler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt