Beşiktaş şubesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş şubesi
Beşiktaş şubesi

Transfer çalışmalarına hız veren Siyah-Beyazlılar´ın gündemindeki isimler ortaya çıktı. Listedekilerin yüzde 70´i, savunmanın ortasında görev yapıyor.
23.5.2008



Yönetimin yolcu listesi de hazır!
Geçtiğimiz sezonu 3. tamamlayarak UEFA Kupası’na katılmaya hak kazanan Beşiktaş’ta büyük bir revizyona gidileceği dün resmiyet kazandı. Baki Mercimek ve Mehmet Yozgatlı ile yollarını ayıran; Federico Higuain ve Gordon Schildenfeld’den kulüp bulmalarını isteyen; İbrahim Kaş ile sözleşme yenilemeyen; Bobo, Gökhan Zan, Ali Tandoğan ve Edouard Cisse ile henüz kesin olarak ‘devam’ kararı almayan yönetim, dün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na öyle bir liste gönderdi ki...



5 stoper, 2 sol bek, 1 sağ kanat...

Beşiktaş Yönetimi’nin ‘transfer görüşmesi yaptığımız oyuncular şunlardır’ başlığıyla borsaya ilettiği listede tam 8 futbolcu ismi yer aldı: Marcelo Bordon, Anthony Seriç, Guglielmo Stendardo, Adamo Coulibaly, Levan Kobiashvili, Tomas Sivok, Andrea Coda ve Cem Atan... Ancak bu isimlerden tamamının alınmayacağı da bir gerçek. Çünkü Stendardo, Coda, Coulibaly ve Bordon stoper mevkiinde, Seriç ile Kobiashvili sol bekte, Sivok ön libero ve stoperde, Cem Atan ise sağ kanatta forma giyiyor.



Sadece Seriç’in bonservisi elinde

Bu listedeki en önemli ayrıntı ise yer alanlardan daha çok yer almayan bir ismin bulunması... Günlerdir Menacer Sinan Engin’in hakkında açıklamalar yaparak övgü yağdırdığı Tomas Zapotocny’nin adı, borsaya bildirilmedi. Bu yıldızlardan sadece Seriç’in bonservisi elinde. Coda (Udinese), Kobiashvili (Schalke) ve Cem Atan’ın (Mattersburg) 2010; Sivok (Udinese), Bordon (Schalke) ve Coulibaly’nin (Lens) 2011, Stendardo’nun (Juventus) ise 2012’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Orhan YILDIRIM




TANIŞTIRALIM




Kartal şov başladı. Dün borsaya bildirilen listede tam 8 futbolcu yer aldı, İşte onlar:

MARCELO BORDON


1976 doğumlu Brezilyalı savunma oyuncusu, defansın ortasında yer alıyor. Schalke’de kaptanlık görevini yapan Bordon, Alman ekibinin bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yakaladığı başarıda da kilit rol oynadı. 1.91 boyunda ve hava toplarına hakim...

ANTHONY SERİÇ


Panathinaikos’ta forma giyen Seriç, savunmada görev yapıyor. Hırvat defans oyuncusu, yıllarca İtalya’da görev yaptıktan sonra 2005’te Yunanistan’a transfer olmuştu. 1.81 boyundaki, 29 yaşındaki Seriç, defansın solunda oynuyor.

Levan KOBİASHVİLİ


Savunmasının solunda sıkıntı yaşayan Kara Kartal, Schalke’nin yıldızı Kobiashvili’yi de borsaya bildirdi. Sol ayağını çok iyi kullanan, sert şutlarla rakip kaleyi yoklayan Kobiashvili, 30 yaşında ve 1.80 boyunda. Kobiashvili sol kanadın yanı sıra önliberoda da oynayabiliyor.

CEM ATAN


Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği, Salzburg’un hocası Trapattoni’nin rüyalarını süsleyen Cem Atan da Kartal’ın listesinde... 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Kartal’a ‘evet’ dediği, Mattersburg’un ise yüksek bonservis bedeli istediği biliniyor.

ADAMA COULİBALY


Siyahi futbolculara hayran olan Beşiktaş tribünleri, transferi gerçekleşirse Coulibaly’i de çok sevecektir... 28 yaşındaki Malili defans oyuncusu, savunmanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Güçlü bir oyuncu görüntüsü çizen Coulibaly, küme düşen Lens’ten ayrılıyor.

ANDREA CODA


İİtalya Ümit Milli Takımı’nda bir dönem görev yapan Coda da savunmanın ortasında oynuyor. 23 yaşındaki genç futbolcu, 1.88 boyunda. İki sezondur Udinese forması giyiyor ve Çizme’nin gelecek vaadeden isimleri arasında gösteriliyor.

TOMAS SİVOK


Uzun süredir Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Sivok, sonunda borsaya bildirildi. Savunmada ve ön libero mevkiinde görev yapabilen genç futbolcu, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’yla Euro 2008 finallerinde boy gösterecek.

GUGLİELMO STENDARDO


Devre arasında da ismi Beşiktaş’la anılan Stendardo, Juventus’a transfer olmuş ancak Lazio’ya kiralanmıştı. İtalyan savunma oyuncusu Juve’ye geri döndü. Savaşçı bir kimliğe sahip olan Stendardo, tarzıyla Zago’yu anımsatıyor.


 
schumici

schumici

Üye
dur bakalım daha kimler çıkcak haberlerde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt