" Beşiktaş Sen Bizim Kardeşimizsin "

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
" Beşiktaş Sen Bizim Kardeşimizsin "
Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olan Galatasaray, Florya'ya geldiğinde taraftarlar tarafından karşılandı. Yaklaşık 100 kadar taraftar, Fenerbahçe ve Özhan Canaydın aleyhine bağırdıktan sonra "Beşiktaş, sen bizim kardeşimizsin" diye tempo tuttular.

CooL'n'Quiet

Üye
hakkaten yaa resmen maçta yatmalarını istiolar
bu şike değilde nedir

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ardadoganer &#064; Apr 24 2006, 02&#58;23 PM) [post=321795]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hakkaten yaa resmen maçta yatmalarını istiolar
bu şike değilde nedir
[/b][/quote]

Onlara göre şike değil kardeşlik.

yitik savaşçı

Üye
Beşiktaş başkanının yaptığı talihsiz açıklamadan ötürü Galatasaray cephesine tepki göstermeniz doğru değil.

Süper adı verilen bu enfes ligimizde başkanlarımız ya da yöneticilerimiz demeç vermese, inanın; şampiyon kim olursa olsun her kulüp taraftarınca alkışlanır...

Caine

Caine

Üye
zamanında hiç unutmam bazı takımın taraftarlarıda leeds united taraftarları arasına girip ingilizleri kendilerine kardeş etmişlerdi ve adını söylememin gerekmediği takımın bayrağını açmışlardı. en azından aslan taraftarımız elin ingilizini değil müslüman bir takımı kendine kardeş yapmış. ne var ki bunda

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Apr 26 2006, 03&#58;21 AM) [post=322956]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
zamanında hiç unutmam bazı takımın taraftarlarıda leeds united taraftarları arasına girip ingilizleri kendilerine kardeş etmişlerdi ve adını söylememin gerekmediği takımın bayrağını açmışlardı. en azından aslan taraftarımız elin ingilizini değil müslüman bir takımı kendine kardeş yapmış. ne var ki bunda
[/b][/quote]

Hiç, ne olacak ki. Hiç bir şey yok&#33;

CooL'n'Quiet

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Apr 26 2006, 03&#58;21 AM) [post=322956]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

deilmi?elin ingilizlerini kardeş edinmek cok kötü bişey
manchester&#39;a yenildiimizdede benim ismini vermek istemediğim güzide bir kulübümüz tribününde ROONEY pankartı acmıslardı...ne ayıp

irun

irun

Üye
iki büyük futbol külübümüzün kardeş olabilmesi bu kadar anormal karşılanıyo işte.
alışmışız bikere, rakipsek düşman olmalıyız.

kardeşce ve centilmence de rakip olunabileceğini bilmeyenlerin,
rekabeti düşmanlık ve kanlı bıçaklı olmak sananların, bunu anlamaması çok normal...

Shadowman07

Shadowman07

Üye
bir beşiktaşlı olarak eyvallah:)

Caine

Caine

Üye
zamanında leedslilerle kardeş olanların anısına rooneyde bizim kardeşimiz sayılır, nilmarda hiçbirşey karşılıksız kalmayacak

ressam1

Üye
kardeş onu bunu bilmem ben beşiktaşlıyım.feneride yener cimbomuda yutar trabzonu parçalar ve sadece yüzüncü yıl şampionu ben olurum o yüzden cimbom fener hamsi farketmez.başkanlar gelip geçici beşiktaş kıyamete kadar paidardır.o yüzden biz profesyoneliz çıkar adam gibi topumuzu oynar.yenerizde yenilirizde hiç önemli değil.biz futbol oynarız.yaşasın hiç yenilmeden şampion namağlup takımım...

SALVADORE

SALVADORE

Üye
galatasaray kardeşlerim rakip taraftarlar şampiyon olamayacaklarını bildikleri için şimdiden kendilerine zemin hazırlıyorlar kim ne yazarsa yazsın ben şahsen yazılan yazılara gülüyorum sizlerde gülün güzel oluyor rakip arkadaşlar sizler yazmaya devam edin beni gülmekden de mahrum bırakmayın

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(ressam1 &#064; Apr 27 2006, 01&#58;22 AM) [post=323524]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeş onu bunu bilmem ben beşiktaşlıyım.feneride yener cimbomuda yutar trabzonu parçalar ve sadece yüzüncü yıl şampionu ben olurum o yüzden cimbom fener hamsi farketmez.başkanlar gelip geçici beşiktaş kıyamete kadar paidardır.o yüzden biz profesyoneliz çıkar adam gibi topumuzu oynar.yenerizde yenilirizde hiç önemli değil.biz futbol oynarız.yaşasın hiç yenilmeden şampion namağlup takımım...
[/b][/quote]

iyi o zaman kardeşşşşş. sen hamsi yiyip içmeye devam et. kanarya rosto ve aslan kızartmanda bizden olsun kardeşşşş

jöly

Üye
ben bir BJK taraftarıyım ve ne derlerse desinler GS kardeş takımımızdır bu benim fikrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt