Beşiktaş Paşa'dan çelme yedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş Paşa'dan çelme yedi!
Süper Lig'in 11. haftasının kapaşın maçında İnönü'de Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş 1 puanı son dakikalarda kurtardı









Beşiktaş, Allen Iverson'un tribünde, Quaresma ve Guti'nin sahada olduğu maçta, ligin dibindeki Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Yenik duruma düşüp beraberliği yakalayan siyah beyazlılar, son dakika bir sayılmayan gol bir de kaçan penaltı ile şok oldu!

Ligde ve Avrupa'da üstüste 4 maç yenildikten sonra Türkiye Kupası'nda Mersin İY, ligde Sivasspor galibiyetleri, Avrupa Ligi'nde de Porto beraberliği ile kendine gelen Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında maça iyi başlayamadı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan rakibinin kilidini bir türlü açamayan Beşiktaş gole ulaşacağı pozisyonalara girmekte zorlandı.
Sakatlığı yeni geçen Quaresma'nın yedek kulübesinde oturduğu ilk yarıda Nihat, Holosko ve Bobo üçlüsünden oluşan hücum hattıyla sahaya çıkan Beşiktaş, özellikle orta sahada organizasyonları sağlayacak oyuncu sıkıntısı yaşadı. Birbirinden kopuk kalan siyah-beyazlılar, çok pas hatası yaptı.

Maçta önce gol yememeyi düşünen Kasımpaşa, kontra ataklarla zaman zaman Beşiktaş kalesinde tehlikeli oldu. Organize olamayan ve sadece duran toplarla pozisyon arayan Beşiktaş, bunda da başarılı olamadı ve mücadelenin ilk yarısı iki takımın golsüz eşitliğiyle tamamlandı.

Siyah beyazlılar ikinci yarıya uzun süredir özlemini çektiği Quaresma ile başladı. İnönü Stadı'nda manzara innanılmazda. Guti ve Q7 sahada, Allen Iverson tribünde!
Ancak bu yıldızlar yağmuru ve hatta tribüçnlerin bitmek bilmeyen tezahüratlari bile Beşiktaş'ın ikinci yarıya iyi başlamasını sağlayamadı. Devreye Aurelio-Quaresma değişikliğiyle başlayan Schuster 2. değişikliğe 57. dakikada gitti: Holosko dışarı, Tabata içeri!
Gelin görün ki Kara Kartal'ın gol açlığını bu değişiklikler de gideremedi... Hatta o golü atan Kasımpaşa oldu! 77. dakikada sağ kanattan yapılan ortada uzun boyunun avantajını iyi kullanan Ersen Martin aşırtma bir kafa vurdu, Rüştü'nün yetişme çabaları başarılı olamadı: 0-1
Beşiktaş'ı kabustan uyandıran ise şansın da yardımıyla İsmail Köybaşı oldu. 85. daıkikada ceza sahasının sol çaprazından İsmail'in vurduğu top, Kasımpaşa savunmasına da çarpıp filelerle buluştu: 1-1
Durgun geçen maçta kıyamet ise son anda koptu. Kasımpaşa ceza sahasındaki inanılmaz karamblde defalarca vurulan top sonunda filelerle buluştu, İnönü tribünleri coştu, bir kısım futbolcu sevince bir kısmı itiraza koştu ama hakem düdüğü çaldı: Gol değil, faul var!
Beşiktaş şoktaydı, 3 puan göz göre göre kaçıyordu ama kaderin cilvesi 90+2'de golü geçersiz sayılan ve hakeme kızan Beşiktaş 90+4'te penaltı kazanıyordu. Topun başına Guti geçiyordu ama onun vuruşunda top kaleci Tolga Özgen'i geçemedi, Beşiktaş 1-1'e razı oldu!
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
Shuster uzun uzun dusunuyodur bu takimi tekrar nasil toparliyacam diye :D
 
Mert

Mert

Üye
Guti ye yapılan bir sürü sarı kartlık faul vardı ve çoğu verilmedi:hmmm
Penaltıyı yürümeye dermanı kalmamış Guti kullandı ya ne diyim :ah
 
sekinardi

sekinardi

Üye
Shuster aslında iyi adamda takımı biraz daha iyi eğitse çok daha iyi olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt