Beşiktaş PAF'la çıkmaktan vazgeçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş PAF'la çıkmaktan vazgeçti
Beşiktaş kulübü, Fenerbahçe maçının ardından Sivasspor maçına PAF takımla çıkma kararını askıya aldı. Kararda Serbest Piyasa Kurulu açıklamsı etkili oldu.







Siyah beyazlı yönetim, Serbest Piyasa Kurulu (SPK)'nın Sivasspor maçına PAF takımla çıkacağız açıklamasını manüpilasyon olarak değerlendirebileceği ve bu nedenle kulübe büyük para cezası verebilecek olması nedeniyle PAF takımla çıkma kararını askıya aldı.

Siyah beyazlı takım Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmaya as takımla çıkacak.



[kaynak:haber7]



ayıp bee. hiç haysiyet yokmuş :pro:
 


ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yerinde Bir Karar
 
ouSahin

ouSahin

Üye
yav bide lafının arkasında duran bir takım ol:D

tabi 8 tane gol bende yesem :D bende çıkmam
 

TURKISH POWER

Üye
ona bakarsan ous fenerbahçe'de gecen senelerde galiba (gecen sene) ligden cekılıyoruz dedi ama hala ligdesiniz buna ne diyecen:)
 
ouSahin

ouSahin

Üye
ona bakarsan ous fenerbahçe'de gecen senelerde galiba (gecen sene) ligden cekılıyoruz dedi ama hala ligdesiniz buna ne diyecen:)


ligden çekliyoruz diye bir basın açıklaması yaptımı sadece ligten çekilme toplantı yaptılar yönetimle o da kabul edilmedi ve basına ligden çekilmiyecez diye açıklama yaptı dikkatini çekerim...

yani beşiktaş gibi ligden çekiliyoruz diye basın açıklaması yapıpta Paf takımla çıkcaz diye sonradan sözünden dönmedi... ki Fenerbahçe Türkiye Kupasına Yedek kadroyla çıkcaz dedi ve Çıkıyorda:)
 

TURKISH POWER

Üye
ous senle futbol tartısmayalım bnce :D
yoksa bitmez bu laf dalası :P
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ona bakarsan ous fenerbahçe'de gecen senelerde galiba (gecen sene) ligden cekılıyoruz dedi ama hala ligdesiniz buna ne diyecen:)


Fenerbahçenin açıklaması: Ligten çekilebiliriz yönetim kurulumuzla tartışacaz.

Beşiktaşın açıklaması: İsmet Arzuman düdüğünü asacak, Affan Keçeci istifa edecek yoksa paf takımla çıkıcaz.

Eğer istiyorsan veya inanmıyorsan videolarını araştırıp ekleyeceğim. Ama aynen bu şekilde. Hangisi oldu da beşiktaş vazgeçti karardan söyler misin? :oke:
 
SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
çarşı tüpçüye karşı :ehe
 
Quattro

Quattro

Üye
Kolay değil başkan dahil kafasına göre takım çekmek veya çekmemek.Sponsorun var, imkb de işlem gören senetlerin var bir karar alırken herşeyi gözden geçireceksin rakı masasında 4-5 kişi toplanıp alınacak kara değil bunlar ama demirören bunu yapıyor ve bu kendisinine yakışmıyor onu geçtik sonuçta bjk başkanı olduğu için 103 yıllık kılube hiç yakışmıyor demirören kısaca o koltuğa yakışmıyor.:nono:
 
kurt bey

kurt bey

Üye
böyle amatörce davranıp atıp tutmak kolay. beşiktaşın geriye bi tek delikanlı öğesi kaldı onlarda taraftarları ve eğer taraftarlarıda yönetime ders vermek istiyorsa sivas maçına gitmemelidir. bu işler çocuk oyuncağı değil biz büyüğüz öyleyiz böyleyiz demek kolayda bide ona göre duruş gerek ne yazıkki bjk yönetimi bütün karizmasını yitirdi. en yakın zamanda mafya babası kılıklı sinan engin ve yönetim kurulu istifasını vermelidir beşiktaşa yaşattıkları bu utançdan başka şekilde kurtulamazlar.
 
arslansem

arslansem

Üye
Gerçekten sözlerinde durmaması ilginç...
Artık taraftarların güvenmediği bir yönetim olacaklar
Çarşı sekize karşı :yuru
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt