Beşiktaş Ne Yapsa Olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Ne Yapsa Olmuyor
Trabzonspor'un 169 isabetli pasla Konyaspor'u 2-0 yenerek 260 maç sonra ilki gerçekleştirdiği haftada Beşiktaş 339 isabetli pasa rağmen sonuca gidemedi ve 2-0 mağlup oldu.

Üstün oynadığı maçtan Antalyaspor karşısında 2-0 ile yenik ayrılan Kartal hem koşu mesafelerinde hem de isabetli şut, pas, orta ve topla oynamada üstün olmasına rağmen istediğini alamadı. Gol pozisyonuna girmekte zorlanan Beşiktaş, Sezer Öztürk, Ömer Şişmanoğlu ve Holosko'yu da A2 takımında oynatınca 2 haftada tek gol buldu. Erciyesspor ve Bursaspor karşısında 6 ve 8 gol pozisyonuna giren Siyah Beyazlılar Galatasaray ve Antalya karşısında 3'er kez rakip kaleyi görünce hanesine puan yazdıramadı.

TRABZON TARİH YAZDI, KARTAL UYKUYA DALDI

T.Konyaspor'u sadece 169 pasla yenen Trabzonspor'un aksine Beşiktaş, sezonun en iyi rakamlarından birine ulaşmasına rağmen kazanamadı. En son 260 maç önce 170 kotasının altına düşen Trabzon, 5 yıl aradan sonra yine bu seviyeye düştü ama kazanmayı bildi. Pas yapmasına rağmen hücumda eksik kalan Beşiktaş'ın en büyük eksikleri arasında yeni hücumcularından faydalanamaması görünüyor.

ORTALAR YERİNİ BULMUYOR

Son iki haftanın düşen değerleri arasında da orta rakamları geliyor. Ortalarında isabet sağlayamayan Beşiktaş, sezon başından bu tarafa 90 ortasında 21 başarı sağlarken, Antalyaspor karşısında bu alanda çimlere gömüldü. Kartal 20 ortasının 3'sini başarıyla sağladı ve bunun 2'sini Fernandes başardı.

ÇOK KOŞMAK KAZANDIRMIYOR

Son iki haftada sahanın en çok koşan isimleri listesinde ilk sıraları çeken Beşiktaş'ta 2 maçta da alınan yenilgiler koşmanın fazla işe yaramadığını gösterdi. Antalyaspor maçında Atiba 10459 metre, Gökhan Töre 10180 metre ve Fernandes 9953 metre koşarken, bu üç isim sahanın en çok koşanlarıydı. Öte yandan en koşanlar listesinde 3.sırada olan Fernandes rakipten top kazanamazken, ayağındaki 5 topu da rakibe kaptırdı. Bir çok sıralamada sıfır çeken Portekizli yıldız eski performansını mumla arıyor.

Haber Kaynağı: Sabah
 


Üst Alt