Beşiktaş Masa Tenisi takımının Avrupa Heyecanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Masa Tenisi takımının Avrupa Heyecanı


Siyah-Beyazlılarımız, ETTU Kupası 1. turunda grup maçlarını ikinci sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez 2. tura yükselme başarısı gösterdi.

İtalya'nın Cagliari kentinde yapılacak 2. tur grup maçlarında ilk sırayı elde ederek 3. tura yükselmenin hesaplarını yapan takımımız, 8 Ekim Cuma günü sabah saatlerinde uçakla İtalya'ya gidecek.

Teknik Direktörlüğünü Sebahattin Sabrioğlu'nun yaptığı takımımızda Hüseyin Gazi Yılmaz, Halil Hacı ve Hasan Doğan yer alıyor.

9 Ekim Cumartesi günü grubunda Avusturya'nın SPG Raika Ligist Don Bosco ve İtalya'nın Marcozzi Cagliari ekipleriyle karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılarımız, 10 Ekim Pazar günü ise grubundaki son maçta Ukrayna temsilcisi TTSC Nord Donetsk ile maç yapacak. Takımımız, grup maçları sonunda 1. sırada yer alırsa 3. tura yükselerek Avrupa'daki ilk 16 takım arasında yer alacak.

Beşiktaşımız'ın ETTU Kupası'nda ilk kez ikinci turda mücadele edeceğini belirten Teknik Direktörümüz Sebahattin Sabrioğlu, "Geçtiğimiz hafta sonu lig maçlarının 4'ünü de kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptık. Çıkışımızı ETTU Kupası'nda da sürdürmek istiyoruz. Rakiplerimiz çok güçlü takımlar. Ancak biz de elimizden geleni yapıp 3. tura yükselmek istiyoruz" dedi.
 
  • Beğen
Tepkiler: crazyferit
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt