Beşiktaş Kupa'da da 'Gazi' oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş Kupa'da da 'Gazi' oldu!
Süper Lig'de işlerin yolunda gitmediği Beşiktaş, Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında da Gaziantep B.Belediyespor'a çarpıldı..











Beşiktaş'ta kötü gidişat bir türlü durmuyor! Pazartesi gecesi lig sonuncusu Kasımpaşa'ya evinde puan veren Kara Kartallar, bu kez de kupada Bank Asya takımı Gaziantep BŞB'ye yenildi!


Siyah beyazlılar böylece Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına 1-0'lık mağlubiyetle puansız başlamış oldu.

Gaziantep'e Ekrem Dağ, Mert Nobre, Matteo Ferrari, Rıdvan Şimşek ile Tomas Zapotocny'i sakatlıkları nedeniyle getiremeyen Schuster Guti Hernandez, Rüştü Reçber, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio ve Fatih Tekke'yi de kadroya almamıştı. Bu arada ilginç bir kararla maç kadrosunu da 17 kişiden oluşturan Schuster maça Cenk Gönen, Roberto Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Michael Fink, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Rodrigo Tabata, Ricardo Quaresma, Bobo 117iyle başladı.
Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk kovalayan Gaziantep BŞB karşısında maça kötü başladı. Rakibi önünde ilk yarıda bir türlü organize olamaayan Kara Kartallar fazla gol pozisyonu da üretemedi, Q7 ile girdiği çok net bir pozisyonu ise değerlendiremedi.
Gaziantep BŞB ise güçlü rakibi önünde dikkatli oynarken, 26. dakikada harika bir golle öne gçemeyi başardı. Eren ceza sahası dışında topla buluştu, bekletmeden kaleye sert vurdu ve top kaleci Cenk'in üstünden ağlarla buluştu: 1-0
İkinci yarıda Schuster sahaya aynı 11'le çıktı. Yedek kulübesinde Holosko ve Yusuf Şimşek gibi iki hücum silahı olan Alman hoca bu iki futbolcuyu 30 dakika daha sabredip 74. dakikada Necip ve Tabata'nın yerine sahaya sürdü.
Rakip kalede zaman zaman etkili olmaya çalışan ama bir türlü organize ve baskılı bir futbol ortaya koyamayan Beşiktaş'ın gole en çok yaklaştığı 2. an 78. dakikaydı. Hilbert'in nefis ara pasında topla ceza sahasında buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Quaresma, bir anlık duraksaması yüzünden rakibe yakalandı ve topu kaptırdı.

Kalan dakikalarda Beşiktaş baskı kurmaya çalışsa da rakip kalede etkili olamadı, sadece topu çevirdi durdu... Beşiktaş böylece son 9 resmi maçında 5. yenilgisini aldı. Beşiktaş'ın bu maçlarda 2 galibiyeti 2 de beraberliği bulunuyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo


arslansem

arslansem

Üye
Quaresma ya Guti ye büyük yük yükleyen ümit bağlayan bi takımın bu hallere düşeceğini önceden görmek zor değildi
 
haltie

haltie

Üye
rotasyon işi abartı oldu bu maç çok önemli bir maç değil beşiktaş bu kulvarda olmasa bile olur çünkü hem şampiyonluk hemde avrupada başarı potansiyeli hala yüksek.umarım bu kötü gidiş bir son bulur bu yenilgiyle.

bu sezon üç büyüklerin hali al birini vur ötekine durumunda.hiç birinin birbirinden farkı yok.tek fark beşiktaş avrupa maçlarını oynadığı için fire veriyor çok daha fazla
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Tebrikler Gaziantep
Helal Olsun Gaziantep :D
 
sekinardi

sekinardi

Üye
gaziantep b.b.q7 yi sakatlamak istediler ama olmadı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt