Beşiktaş İnönü`de şen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş İnönü`de şen


Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Elazığspor'u konuk etti.
Beşiktaş mücadeleye McGregor, Hilbert, İbrahim, Sivok, Uğur, Olcay, Necip, Veli, Fernandes, Holosko, Batuhan ilk 11'i ile başladı. Konuk ekip Elazıspor ise, Ivesa, Adem, Bilica, Orhan, Marvin, Bülent, Murat, Faubert, Köksal, Zaki, Tum ile mücadeleye başladı.
Siyah-Beyazlılar bu sezon evinde ilk galibiyetini Elazığspor mücadelesinde aldı. Evinde oynadığı ilk maçta Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Kara Kartallar, Elazığspor'u 3-0 mağlup ederek İnönü Stadı'nda taraftarına 3 puan sevinci yaşattı.
Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçta, Beşiktaş ilk etkili atağını 17. dakikada geliştirdi. Sağ kanattan Hilbert'in ceza alanına yaptığı ortaya Holosko dokunamadı ve Beşiktaş ilk önemli fırsatı değerlendiremedi.
reklam20. dakikada tehlikeli gelişen Beşiktaş atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Manuel Fernandes arapasıyla Uğur Boral'ı topla buluşturmak istedi fakat hızlı giden top kaleci Vanja Ivesa'da kaldı.
Elazığspor ilk etkili atağını 22. dakikada geliştirdi. Sol kanattan atağı sürükleyen Köksal Yedek'in arka direğe ortasında Herve Tum kafayı vurdu fakat top direğin yanından dışarı çıktı.
Beşiktaş, 33. dakikada Fernandes ile direği geçemdi. Sağ kanatta çalımlarla ceza alanına gelen Portekizli yıldız çok sert bir şut çekti ancak top direkten geri döndü.
41. dakikada beşiktaş Fernandes ve Holosko ile hızlı hücuma çıktı. Sol kanatta ceza alanı önünzde müsait durumda plase bir vuruş yapan Holosko'nun şutunda top az farkla auta gitti.
İki takım da yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi ve mücadelenin ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.
İlk yarıda iyi bir performans sergileyemeyen Batuhan, ikinci devrede yerini Almeida'ya bıraktı.
İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş, aradığı golü Necip ile buldu. Sağ taraftan Manuel Fernandes'in kullandığı köşe vuruşunda altıpas çizgisinin hemen gerisinden topa iyi yükselen Necip Uysal güzel bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.
55. dakikada Olcay'ın pasında sağ kanatta Hilbert topla buluştu. Alman oyuncunun kaleye gönderdiği sert şutta top az farkla auta gitti.
60. dakikada Olcay Şahan inanılmaz bir gol kaçırdı. Savunmada Bilica'nın hatasında topla buluşan Olcay, kaleciyi çalımladı ama şut fırsatı bulamadı. Savunma son anda araya girerek mutlak golü önledi.
64. dakikada Beşiktaş yine bir duran topla golü buluyor. Manuel Fernandes'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Tomas Sivok'un şutunda top ağlarla buluştu ve Çek futbolcu skoru 2-0'a getirdi.
Savunmadan çıkarken topu kaybeden Elazığspor, kalesinde 3. golü gördü. Ceza alanı önünden Hilbert şutunu çekti, savunmaya çarpan top kaleciyi yanılttı ve Beşiktaş, 72. dakikada 3-0 üstünlüğü yakaladı.
Herve Tum, 79. dakikada kaleci McGregor ile karşı karşıya kaldı. Tum'un vuruşunda İskoç kaleci topu 2 hamlede kontrol etti.
Kalan dakikalarda iki takım da gol bulamadı ve mücadele 3-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.
Bu skorla Beşiktaş puanını 8'e yükseltirken, Elazığspor 1 puanda kaldı. Siyah-Beyazlılar averajla ligde 3. sıraya yükselmeyi başardı.

BEŞİKTAŞ KADROYU BOZMADI
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Sanica Boru Elazığspor arasında yapılan 4. haftanın kapanış maçında Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kadroda değişikliğe gitmedi.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de bir önceki Kardemir Karabükspor maçının ilk 11'iyle sahaya çıktı.
Beşiktaş'ta 18 kişilik maç kadrosunda ise tek değişiklik, yedekler arasında Mehmet Akyüz'ün yerine, sakatlığı geçen Almeida'nın yer alması oldu.
KAPALI TRİBÜN BOŞ KALDI
Beşiktaş-Sanica Boru Elazığspor maçında kapalı tribündeki büyük boşluklar dikkati çekti.

Siyah-beyazlı taraftarların geçmiş yıllarda tamamen doldurduğu kapalı tribünün yarısından fazlasının boş olduğu gözlendi.
Taraftarlar kapalı tribündeki bilet fiyatlarının yüksekliğinden yakınırken, diğer tribünlerin tamamına yakını doldu. Müsabakayı 20 bini aşkın Beşiktaşlı taraftar takip etti.
Konuk Sanica Boru Elazığspor'u ise kendilerine ayrılan eski açık tribündeki bölümde 1000'e yakın taraftarı yalnız bırakmadı.
ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU
Müsabaka öncesi, terörist saldırılar sonucu şehit düşen asker ve polisler için saygı duruşunda bulunuldu.

Beşiktaş ve Sanica Boru Elazığsporlu taraftarlar hep birlikte "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye bağırırken, tribünlerdeki Türk bayraklarının çokluğu dikkati çekti.
ANDERLECHT'İN İSTATİSTİKÇİSİ TAKİPTE
Beşiktaş-Sanica Boru Elazığspor maçını Anderlecht'in istatistikçisi de izledi.

Belçika temsilcisinin görevlisi, hangi futbolcu için İstanbul'da bulunduğu konusunda ise bilgi vermedi.
Öte yandan, müsabakayı izleyenler arasında Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da yer aldı.
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie


haltie

haltie

Üye
Beşiktaşın özü böyle bir takımdır,pahalı transferlere çok sevindik başarı gelecek sandık ama ligde hüsran yaşadık avrupada en başarılı sonuçları alsakta.

maçı sahada milyon dolarlar değil yürekler kazanıyor bu takım kaybetsede bu oyunuyla önemli değil inşallah güzel günler göreceğiz bir iki galibiyetle karar veremeyiz ama yüreklerin sahaya konulması çok güzel özveri çok güzel.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bir takımda forma savaşı olacak fernandes gibi 1–2 tanede kilit oyuncu oldumu tamamdır.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş takımı öldü bitti iflas etti dağıldı dediler ...
Takım ruhunun çok önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk ...

Umarım bu sene bu takım başarılı olur ...
 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
esokmen

esokmen

Üye
Ne olmuş paramız yoksa? He bu gençler şans buldu gösteriyor kendini.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gençlerin kendine güveni geldi şansta buluyorlar ama o kadar yıldızın arasında kendilerini göstermeleri zaten zordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt