"Beşiktaş ' ı 2-0 yeneriz, golleri de Gökhan atar"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
"Beşiktaş ' ı 2-0 yeneriz, golleri de Gökhan atar"

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Turkcell Süper Lig'de sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını savundu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü salonunda yapılan FenerAlarm projesinin tanıtım toplantısının ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Kiğılı, şampiyonluk yarışıyla ilgili sorulara kısa ve net yanıtlar verdi.

''Ligde durum ne olur?'' sorusuna ''Şampiyonuz'' şeklinde yanıt veren Kiğılı, Galatasaray maçının skorunu tahmin ettiğini, ancak golü atan futbolcuda yanıldığını kaydederek, ''(1-0 olur) dedim, maçı bu skorla kazandık. (Golü de Güiza atar) demiştim, ancak Selçuk attı'' diye konuştu.
Bu hafta, küme düşürülen Ankaraspor maçından dolayı hükmen alacakları 3 puanın ardından Beşiktaş'ı da yeneceklerini savunan Kiğılı, skor tahmini de yaparak, ''Beşiktaş maçını 2-0 kazanırız'' dedi.

Golleri kimin atacağı sorusu üzerine de Fenerbahçeli yönetici, ''Gökhan Ünal atar. Yeni golcümüz'' ifadesini kullandı.

Salihyet

Salihyet

Üye
Adam kığlının patronu yahu... :ah

Revengeful

Emekli Yönetici
beşiktaş feneri , fener galatasarayı, galatasarayda beşiktaşı yeniyo anlamadım gitti :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
haha doğru konuşmuş..:ehe:ehe

greenmile

greenmile

Üye
yeneriz çok anormal şeyler olmazsa

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
beşiktaş feneri , fener galatasarayı, galatasarayda beşiktaşı yeniyo anlamadım gitti :D

Yoo Beşiktaş Feneri yenmiyo .. İki takım arasındaki maçlara bakarsan , Fenerbahçenin önde olduğunu görürsün ...

Derbilerin en iyi takımı Fenerbahçedir tartışmasız . Ve her yönüyle üstündür ...

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Ali abim haklı :D Derbilerin kralı Fenerbahçe :D

'Davut

'Davut

Üye
Böyle büyük bir marka'ının Sahibi'nin böyle demesi kendine zarar verir...

Ama kimin umrunda doğru demiş...:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yahu ne alaka , insanlar kendi yorumlarını yapamayacak mı ? Adam , içinden geçeni söylemiş ..
O kadar ..!

Mert

Mert

Üye
Kiğılı yanılmış. Skor 0-2 olur:naughty:

aLone

aLone

Üye
hıhı eminin zaten ..

haltie

haltie

Üye

bakkal ramazan amca maç hakkında net konuşmaktan kaçında :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Maç sonrası , bu konuşan Bjk lileri pistlerde görmek isteriz . :ehe

haltie

haltie

Üye
farketmez biz takımımızı galibiyet sayıları için sevmiyoruz her zaman başımızın tacı yensede yenilsede

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bunlar sosyal mesajlar . Geçiniz . :ehe

haltie

haltie

Üye
sizin gibi düşünmüyoruz diye mi :ehe
bak dün gsli taraftarlar protestadaydı 3 4 hafta önce siz şimdi 3 galibiyette sustular bizim için tek gerçek beşiktaş 1903

şimdi yenilince napalım :ehe kaçalım mı :ehe biz kaçmayız takımımızla her zaman gurur duyarız ama anlayabimek için doğuştan bjkli olmak lazım ali :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Neyse Halitcim . Özelden devam ederiz . Her konuda sohbet hoş olmuyor . :ehe
Görüşürük . :D

haltie

haltie

Üye
sohbet değil alicim.konu hakkında konuşuyoruz.eğer beşiktaş ve fenarbahçe dışında konuşsak sorun olur ama bu tarz konuşmalar sorun değil yoksa ne konuşacaz sitede.:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yok yok , kişisel sohbetten bahsettim ben .. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt