Beşiktaş gözünü kararttı!.. Süper lig´in yıldızına kancayı attı!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş gözünü kararttı!.. Süper lig´in yıldızına kancayı attı!..


İlk yarının son bölümünde iskelet kadrosunu oturtan Beşiktaş, buna paralel olarak yaptığı çıkışla da dikkat çekmişti. ‘Yıldızlar karması’ mantığından ‘takımoyunu’na geçiş yapan Kartal’da gözler şimdi de ikinci yarıya çevrildi. Teknik direktör Carlos Carvalhal, ülkesine dönmeden önce Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu ile Ümraniye’de bir zirve gerçekleştirdi. Buluşmada takımın ilk yarı performansı masaya yatırılırken, eksikler ve takımdan gönderilecek isimler de belirlendi. Havutçu-Carvalhal ikilisi, hücum hattında Simao’nun yokluğunda sol açık pozisyonunda görev alacak alternatif bir ismin eksikliğine parmak basarken, bu mevkiye bir transfer yapılması gündeme geldi. Takımın sahadaki 6 yabancı kontenjanını da düşünen ve bu pozisyonu yerli bir isimle takviye etmeyi kararlaştırılan teknik direktör Carlos Carvalhal ve futbol genel direktörü Tayfur Havutçu, Bursasporlu Ozan İpek’in iyi bir seçim olacağı görüşünde birleşti.

İLK YARIDA 4 GOL ATTI
Bu transferi, kulübe en az maliyet doğuracak şekilde çözmek isteyen Havutçu düğmeye basarken, Carvalhal’in de takımda düşünmediği Filip Holosko’nun Ozan İpek’le takası gündeme geldi. Yönetimin bu transfer için Bursaspor ile temaslara başladığı, Holosko ve bir miktar para karşılığında Ozan İpek’in Beşiktaşlı olmasının hedeflendiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Holosko ile ilgili düşüncelerini paylaşan Havutçu, “Takımın bu kadar eksik olduğu dönemde bile formayı alamadı. Şans bulduğu anlarda da katkı veremedi” ifadelerini kullanmıştı. Bursaspor’un 2 yıl önceki şampiyonluğunda müthiş bir performans ortaya koyan 25 yaşındaki Ozan İpek ise ligin ilk yarısında 4 gole imza koydu.

FORVET GELEBİLİR
Beşiktaş’ta Ozan İpek’in dışındaki ikinci takviye forvete gelebilir. Holosko ve Edu’nun elden çıkarılması halinde ileri uca kesinlikle bir yabancı futbolcu alınacağı bu ismin de ya kiralık ya da bütçeyi aşmayacak bir oyuncu olacağı belirtildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Süper ligin yıldızı mı :D Höh yani :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
haltie

haltie

Üye
süper ligin yıldızı değil ama takımının en iyilerinden biri bu yıl hırsı ve güçü yeter
 
  • Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve delrico
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt