Beşiktaş forvet transferinde Gignac'a döndü

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Beşiktaş forvet transferinde Gignac'a döndü
Fiorentina ile temaslar olumlu sürüyor ancak Babacar ailevi sorunlarını gerekçe göstererek gelmek istemiyor. Senegalli’nin durumu ikinci görüşmede kesinleşecek. Devler Ligi hayali kuran Gignac, Kartal'a en yakın isim... Negredo ise plase olarak görülüyor.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çin dönüşü "İlk hedefimiz olan golcü transferini halletmek için ikinci tur görüşmelerine başlayacağız" demişti.

Başkan Orman'ın görüşeceği ilk üç isimdeki son durumu SABAH detaylarıyla açıklıyor: Babacar için ilk temasta 5 milyon Euro teklif edilen Fiorentina kapıyı 12'den açmıştı. Sonraki görüşmelerde İtalyanlar 10'a kadar indi. Pazarlıklarda menajer Ahmet Bulut da devreye girerken oyuncu ailevi engelleri nedeniyle İstanbul'a sıcak bakmıyor. Orman, ikinci İtalya çıkarmasında Babacar ile yüz yüze görüşüp transferin seyrine karar verecek.

GIGNAC'IN AKLI FİKRİ DEVLER LİGİ'NDE

10 kişilik golcü transfer listesinde ikinci sırada iki kez temas kurulan Gignac var. Oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynama arzusu ve "Kulübümle anlaşın, ben Avrupa'da forma giymek isterim" yaklaşımı onu ön plana çıkarıyor. Ancak Meksika kulübü Tigres'in oyuncundan memnun olması sıkıntıya yol açıyor. Beşiktaş, 5 milyon Euro teklif ettiği oyuncuyu 6'ya bitirmek istiyor. Kulübü satmaya yanaşmasa da transferi en yakın isim Gignac olarak gözüküyor.

RODRİGUEZ: ROTAMIZ BEŞİKTAŞ OLABİLİR

Listedeki üçüncü isim bir ay önce de temas kurulan Negredo... Menajeri Gelu Rodriguez'in de "Beşiktaş'ın ilgisi devam ediyor. Portekiz ve İspanya'dan da teklif var ama yeni rotamız Beşiktaş olabilir" sözleri Beşiktaş'ı iddialı bir konuma getiriyor. Orman'ın bu üç oyuncunun dışında önümüzdeki günlerde Remy için de nabız yoklayacağı ayrıca öneri olarak sunulan Kanadalı golcü Cyle Larin'i de değerlendireceği öğrenildi.

FIORENTINA'DA BABACAR
6 SEZON
106 MAÇ
52 İLK 11
31 GOL
 


Üst Alt