Beşiktaş - Fenerbahçe [Süper Kupa maçı, yorumları]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş - Fenerbahçe [Süper Kupa maçı, yorumları]

2 ağustos pazar günü yapılacak süper kupa maçı için artık son günler. FOXTV nin CANLI olarak yayınlayacağı karşılaşma nefesleri kesecek. Bu maç hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

2 ağustos pazar günü yapılacak süper kupa maçı için artık son günler. FOXTV nin CANLI olarak yayınlayacağı karşılaşma nefesleri kesecek. Bu maç hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

arslansem

arslansem

Üye
Yorum yapacak kadar takımları izleyemedim üzgünüm :( Beşiktaşın Lyon karşısında başabaş bi futbol sergilediği,Fenerbahçenin ise Bolu karşısında iyi futbol oynadığını sadece DUYDUM :)

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bu maçı kesin alıcaz(fb) hatta iddaa da tek maç çıkarsa bütün paramı yatıracam o kadar eminim

Salihyet

Salihyet

Üye
Konular birleştirildi , diğer bölümüne alındı :oke: Fenerbahçe alacaktır :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
Fenerbahçe transferleriyle ve daumun takıma kattıgı havayla beşiktaşa daha kupa vercegini sanmıyorum...Türkiye Kupası hediyemiz olsun Süper Kupa Bizim:)

arven_005

arven_005

Üye
FENER alcak

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş ilk yarıda gol yemezse kupayı alır. Çünkü şu an Mustafa D. ilk yarıda rakibi çözüyor ikinci yarıda ona göre oyun hazırlıyor. Umarım kupayı kaldırırız, bir sezonda 3 kupa alarak süper ligde bir ilk yaşarız.

arslansem

arslansem

Üye
djsalih91

djsalih91

Üye
yine biz alacaz kupayı fener kupa almayı çoktan unuttu fortis tk finalinde eze eze yenmiştik yine yeneriz transfer yaptı diyorlar ama hepsi boş yine aziz başkanın yabancı futbolcu merakı yüzünden paralar savruluyor yazık bu fenerin hali ne olacak :ehe

aquSTine^

aquSTine^

Üye
öyle tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt