Beşiktaş Edgar Silva'ya Yöneldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş Edgar Silva'ya Yöneldi


Golcü arayışlarına hız veren Siyah-Beyazlı yönetim, Portekiz ekibinde oynayan Edgar Silva'yı listesine aldı. Bonservisi 2.5 milyon Euro olan Brezilyalı için düğmeye basıldı

Bebe'nin sakatlanmasından sonra golcü arayışlarına hız veren Beşiktaş listesine bu kez sürpriz bir ismi aldı. Braga'da oynayan Lima'dan yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçme noktasına gelen Siyah-Beyazlı yönetim Guimaraes'te forma giyen 24 yaşındaki Edgar Silva'yı transfer listesinin en baş sırasına aldı.

CARVALHAL DA ONAY VERDİ

Teknik Direktör Carvalhal'ın da onay verdiği Brezilyalı futbolcu için yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu'nun Portekiz'e gitmeyi planladığı öğrenildi. Edgar Silva'nın menajeriyle bir görüşme yapan yönetimin bu oyuncu için tüm şartları sonuna kadar zorlaması bekleniyor. Geçen sezon Guimaraes'in ligi 4. sırada bitirmesinde çok büyük pay sahibi olan Edgan Silva hava hakimiyeti yüksek bir futbolcu olarak biliniyor. Bir ara İspanyol kulüplerinin de gözdesi olan Sambacı yıldızın bonservisinin 2.5 milyon Euro olması Siyah-Beyazlılar için bu transferi çok cazip kılıyor.

GEÇEN SEZON LİGDE 10 GOL ATTI

Geçen sezon Portekiz Ligi'nde 10, kupada da 5 gol atan Brezilyalı futbolcu lig maçlarında 30 kez forma giyerken bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de oynadı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu'yla yaptığı özel görüşmede bu transferin en kısa sürede bitirilmesini istediği öne sürüldü. Bu arada listede yer alan Braga'nın Brezilyalı oyuncusu Lima'nın bonservis bedelinin 5 milyon Euro olması bu oyuncunun şimdilik rafa kaldırılmasına neden oldu.
 


Masha

Masha

Üye
:) hayırlı olsun yamyamınız :)
 
fireman87

fireman87

Üye
Taktık biz bu portekizlilere :D yakında ronaldoda gelir :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt