Beşiktaş başkanına 40 milyon dolar borçlu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş başkanına 40 milyon dolar borçlu
40 milyon doları geri alırım
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Vatan Gazetesinden Sanem Altan'a verdiği röportajda camiyayı karıştıracak bir açıklama yaptı.

Beşiktaş yönetimi çok eleştirilse de Başkanlığa talip çıkmıyor. Bunun sebebi olarakta kulübün borçları gösteriliyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in yeni açıklamaları bu tartışmaları daha da alevlendireceğe benziyor. Çünkü Beşiktaş Başkanı açıkça diyor ki 'Beni başkanlıktan indirirseniz bende 40 milyon doları isterim'

İşte Demirören'in Vatan Gazetesinden Sanem Altan'a verdiği röportajdan ilginç bölüm :

SORU
40 milyon dolarlık alacağınızı potansiyel adaylara karşı koz olarak kullandığınız da öne sürülüyor.. Gerçekten böyle mi? Başkanlığı bırakmaya karar verdiğiniz gün hangi şartlarda paranızı geri alacaksınız?

“BEŞİKTAŞ o kadar büyük ki, hiçbir zaman başkansız kalmaz. Ben Beşiktaş’ın ihtiyacı olduğu için bu parayı verdim. Hiçbir zaman ’Para vereyim de başkan olayım’ diye elimi cebime atmadım. Karşıma çıkacak potansiyel adaylar da yine Beşiktaş’ın ihtiyacı olduğu için bu parayı verecekler. 40 milyon doların faizini hesaplarsanız, Beşiktaş’a senede 10 milyon dolar para kazandırdığım ortaya çıkar.. Kulübü o faiz yükünden kurtardım.. Ben kulüpten hiç faiz almadım, bundan sonra da almayacağım.. Ama sonunda tabii ki ana parayı geri alacağım.. Bu para benim çocuklarımın parası takdir edersiniz ki..”
 


Anıl Umut

Emekli Yönetici
bu adamı tahttan indirmenin zamanı geldi versinler eline 3-5 kuruş gitsin takımın anasını ağladı mahvetti:sahan2::sahan::sahan2:
haber için sağol :ehe(bir an öfkelendim işte)

--------------- Ekleme ---------------

eklemeden duramayacam herifteki tipe bak ya :@
bunu nası başkan yaptılar yaw
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Başkana bak ya... Bu adamın yatacak yeri yok :@ futboldan çakmıyo bence..
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
tabi kardeşim ya adam nerdeyse takımı satacak hala duruyo yerinde başkan felan olmuyor bu adamdan dediğin gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt