Beşiktaş 7.haftada 13 Puan Topladı

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş 7.haftada 13 Puan Topladı
Spor Toto Süper Ligi'nin 7. haftasında oynanan maçlarda Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında aldığı 3 puan ile rakiplerine karşı büyük bir avantaj sağladı.


Beşiktaş, Eskişehirspor deplasmanında rakibini tek golle geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Siyah beyazlılar, aldığı bu 3 puanın ardından 6. hafta sonrasında puan sıralamasında üstünde yer alan takımlardan Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve diğer ezeli rakipleri Trabzonspor ile Galatasaray'ın puan kayıpları yaşaması ile ligin 7. haftasında büyük bir avantaj yakaladı.


Buna karşılık rakiplerinden Galatasaray, Akhisar deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından 7. hafta sonunda tescil edilmeyen Beşiktaş maçı hariç sadece 1 galibiyete sahip.


Lider Fenerbahçe ve ligde 5. sırada bulunan Trabzonspor dün akşam Kadıköy'de kendi aralarında oynadıkları karşılaşmada 0-0 berabere kalarak 2 puan bıraktılar.


6 haftada 13 puan toplayan Çaykur Rizespor, bu hafta kendi sahasında oynadığı MP Antalyaspor maçında mağlup olarak 2. mağlubiyetini aldı ve 3 puan kaybı yaşadı.


Aksihar Belediyespor ise Beşiktaş'la birlikte bu haftanın kazananı oldu. Galatasaray karşısında kendi evinde aldıkları 3 puan ile ilerleyen haftalar için avantaj elde etti.

Rakiplerin kaybettikleri puanlar düşünüldüğünde, Beşiktaş'ın Eskişehirspor karşısında almış olduğu 1-0'lık galibiyet siyah beyazlılara 13 puan birden getirdi.


Haber Kaynağı:HABER1903 ÖZEL HABER
 


Üst Alt