Beşiktaş 4 oyuncu ile anlaştı

Sponsorlu Bağlantılar

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş 4 oyuncu ile anlaştı


Beşiktaş Erkek Basketbol takımı'ndan transfer atağı. Pınar Karşıyaka'dan Andre Smith ve Antalya Büyükşehir Belediye'den Barış Hersek'le anlaşan siyah-beyazlı takım; iki Euroleague oyuncusu David Hawkins ve Milko Mjelica ile prensipte anlaştı.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

NBA'in en iyi oyuncularından Deron Williams ile sözleşme imzalayan Beşiktaş, yıldız basketbolcunun transferi için FIBA'ya resmi başvurusunu da yaptı.

Can Akın, Mehmet Yağmur, Ersin Görkem ve Erwin Dudley ile prensipte anlaşan siyah-beyazlılar, Beko Basketbol Ligi'nden iki oyuncuyla daha imza aşamasına geldi. Geçtiğimiz sezon Antalya Büyükşehir Belediyesi forması giyen Barış Hersek ve Pınar Karşıyaka'dan Andre Smith, Beşiktaş ile anlaştı. Andre Smith transferinin resmiyet kazanması için Beşiktaş'ın Pınar Karşıyaka'ya bonservis ücreti ödemesi gerekiyor. İki takım arasındaki görüşmeler ise sürüyor.

Öte yandan, geçen sezon kiralık oynayan Marcelus Kemp'i yeniden takıma kazandırmak için çalışmalara başlayan siyah-beyazlı takım, Virtus Bologna ile bonservis pazarlığını sürdürüyor. Beşiktaş, diğer yabancı transferi için iki yıldızla daha görüşüyor. Son beş sezondur Euroleague'de oynayan David Hawkins ve Lietuvos Rytas'tan Milko Bjelica, Beşiktaş ile prensipte anlaştı.

Siyah-beyazlı kulüp, daha önce takımda düşünmediğini açıkladığı Serhat Çetin'i de kadrosunda tutma kararı aldı.
 


Üst Alt